Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Uusi terassi

Tää terassi nyt valmistui jo jokin aika sitten. Tässä paikalla on ollut pari perennapenkkiä tiilireunuksilla, mut on niin paahteinen ja osin kuivakin paikka ollut kukkasille (osin katoksen alla et sadevesi ei ole aina kaikkia kastellut) Ja ehkä väärät kukkavalinnatkin. Mut tosiaan ne sit lähti ja tuli tällanen terassi tilalle. Viime syksynä aloin jo siirtelee noita perennoita muualle. Takapihalle piti tehdä uus penkki et sai kaikki mahtumaan. 
Koneella ei nyt ole sellasta kuvaa et missä olis nää molemmat kukkapenkit "täydessä loistossaa" joltain cd:ltä varmaan löytyis mut en viitsinyt lähteä niitä sieltä hakemaan. Meinaan et olis ollut sit kunnon "ennen ja jälkeen -kuvat". 

 Nuo ruusut mitkä näkyy tossa riippahernepensaan vieressä niin ne mä siirsin sit tohon terassin eteen. Kolme niitä oli ja yks olikin melkein kuollut et sen mä sit hylkäsin ja siirsin vain kaksi. Nekin oli vähän talven jäljiltä kärsineet mut nyt ovat jo kasvaneet ja nuppujakin on. 

Kangasta varoks alle etti sit tule mitään paskruohoja sieltä alta kumminkaan. 


Noin, siinähän se nyt sit on. Tuo riippahernepensas tosiaan jätettiin tonne terassin päähän. Sopii ihan kivasti sinne. Nuo kalusteet ostin Rauman fc-kirpparilta viime syksynä 50:llä. Laitettiin öljyä pintaan ni saivat sit vähän väriä. Tohon terassin eteen täytyy laittaa viel joku laatoitus. 
 6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Jonkun päivänvarjon kun vielä tohon sais ni vois siinä sit paahteellakin istua varjossa.

   Poista
  2. Täällä olis tuo fizz siideri päivänvarjo. T:ukkosi

   Poista
 2. Terassista tuli todella hieno, kuin yksi kesähuone lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, yksi ruokailu/kahvittelupaikka lisää.

   Poista