Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Lämmin kevätpäivä

Laitoin viikonloppuna pikkunarsissit ruukkuun. Näin myöhäiseksi sekin meni kun ne uskalsi laittaa. Laitoin sit tänään linnunpelättimen kaveriksi. Sit kun aloin kuvaamaan niin eikös meidän Lilli ängennyt taas kuvaan! Nyt hän tietty otti ihan hyvän asennon ja siristeli siinä suorassa auringonpaisteessa kun mä napsin kuvia. 
Katselin taas sääpäiväkirjaa (tai oikeesti se oli puutarhapäiväkirja ;) ) olin kirjottanut sinne 15.4 viime vuonna et melkein kaikki perennapenkit on kuopsutettu ja muutamiin olen jo levitellyt kompostiakin! Nyt on komposti vielä jäässä ja perennapenkit lumen alla.
 Mut tänään tuli juotua ekat päiväkahvit (minä teetä) ulkona. Maksaläiskät kasvoissani senkun leviävät auringon vaikutuksesta. Ei sitä joka ulkoilureissulle viitsi aurinkosuojavoidetta levittää. Pitäisi kyllä jos se hiukan estää niiden tuloa kun eiväthän ne kovin kauniit läiskät tossa poskilla ole. Mut eihän niitä itse näe kun silloin kun katsoo peiliin. Muutenhan niitä ei muista.


2 kommenttia:

  1. Ihana Lilli-koira, hurjan suloinen! Kyllähän sitä täytyy itsensä silloin kameran eteen asetella, jos tietää olevansa kuvauksellinen :)

    Joo, tämä kevät on ihan surkea just kun vertaa vaikka viimevuotiseen: ei olla penkkejä kupsuteltu täälläkään, kun tiukka jää-lumikerros peittää niitä vielä. Tai eilen peitti, sitten mies sai lapionheilutushepulin ja rikkoi nietokset tasaiseksi matoksi koko pihalle. Ehkä tuo vesisade nyt sulattaa sen kaiken hups pois?

    Maksaläiskiä minäkin poskiini kerään, aurinko on vaan niin ihana. Jos jotain häiritsee, niin ihan sama ;D

    VastaaPoista
  2. Tänään on kyllä satanut koko päivän pieniä taukoja välillä ja kun lämmintäkin on niin jo huomaa että nietokset ovat pienentyneet päivän aikana. Kukkapenkistä jo kiveyksetkin näkyy.

    VastaaPoista