Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kevään tuntua puutarhamessuilla Turussa

Eilen käytiin isännän kanssa Turussa puutarhamessuilla. Olin niin tyytyväinen messuihin. Jotakin tuli ostettuakin. Mut vaikkei mitään olis ostanutkaan niin silti olin ihan humaltunut kaikesta. Kaikki tuoksut, taimien plantut, solisevat vedet, kukkaistutukset...listaa voisi jatkaa loputtomiin saivat mun sormet jo syyhyämään päästä omaan pihaan kuokkimaan ja suunnittelemaan uutta. Mut sit kun palaa kotiin niin täällä on lunta ei pääse vielä pitkään aikaan (siltä ainakin tuntuu kun tänäänkin tuli lisää lunta) kuokkimaan, haravoimaan. Mut sai sieltä messuilta lisää intoa taas. 
Kahden eri kasvihuonemyyjien kanssakin tuli rupateltua eri vaihtoehdoista. Jonkinlainen kasvihuone kun pitäisi sitten  meille tänä keväänä muuttaa. Nyt sitten täytyy puntaroida vielä vaihtoehtoja. 
Messukeskuksesta kun lähdettiin käytiin vielä Plantagenissa. Sieltä sit ostin 7 säkkiä multaa 20€. On sit niitäkin jo tos valmiina. 


Pari kuvaa kännykällä otettuja. Tollaset ruukunsuojat olis helppo varmaan itsekin tehdä.


Sekä tollanen harjateräksistä tehty portti köynnöksille. Olis kyl jo paikkakin mietittynä sille... Isäntä vaan ei taida millään kerkee kaikkia näitä mun "haluamis" -juttuja tehdä. :)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti