Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Mansikkajuustokakkua

Tein viime viikolla hyvää mansikkavalkosuklaa juustokakkua. Oli siinä hieman enemmän tekemistä kun oli kaksi kerrosta. Parempaa se oli seuraavana päivänä. Ohjeen löysin Suvikummun blogista. Tuo mansikkainen kerros oli hyvää et vois tehdä vaikka pelkällä silläkin kerroksella.Eilen satoikin pitkästä aikaa. Mut ei silti saavi täyteen tullut. Onkin jo saanut pari kertaa laskea vettä hanasta ämpäreihin lämpeemään kasteluvedeksi. Kasvihuoneeseen menee kyllä paljon vettä, varsinkin nyt kun satoa alkaa saamaan. Kurkkuja ollaan jo syötykin. Amppelitomaateissa on monta raakiletta. Osto runkotomaatissa on jo melkein punaisia tomaatteja. Ehkä tänään saa ottaa jo yhden. Yksi iso vihreä chili on ja monta pientä. Ja paprikatkin on vielä vihreitä.
Tää lomautuskin lähenee loppuaan... kohta täytyykin jo töihin mennä. Isäntä on ollutkin jo kolmatta viikkoa töissä ja ylitöissäkin oli viime viikonloppuna. 
Kai sitä vielä jotain viime hetken töitä kerkeis täällä kotona tekemään. Saatiin aika monta ( kymmeniä) laattoja joissa on pieniä kiviä päällä. Niitä vois kokeilla tohon kasvihuoneen eteen et miltä näyttäis et jos niitä siihen laittais muutamia.

Toivottavasti sunnuntaina on kaunis päivä kun on piknik -päivä tossa muutaman sadan metrin päässä olevalla kotiseutumuseolla. Kävinkin eilen vähän katselemassa niitä tiloja siinä ulkorakennuksessa jos sattumoisin sataa niin joutuu sit keksimään tekemistä sisälle.

1 kommentti: