Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

perjantai 31. toukokuuta 2013

Lilli vähän kipeenä

Lilli oli täs pari päivää vähän oudon oloinen. Tykkää yleensä oleilla auringossa ( ja viel tossa sepelin päällä paahteessa makoilee paksun turkkinsa kanssa) ja tossa pari päivää se tykkäs istuskella varjossa ja makoilla. Sit yks ilta kun isäntä lähti myöhään illalla viel Lillin kans lenkille niin soitti sit hakemaan kun ei oikein ollut kävellyt ja istunut vaan nopeesti ja peräpäässä olis näyttänyt olevan joku muhkura. Noh, kotona sitä sit katottiin ja ajattelin et anaalirauhanen varmaan tulehtunut. Seuraavana aamuna sit jo heti päästiin eläinlääkärille ja totesi et anaalirauhanen on tyhjentynyt et se sitä sit on vaivannut. Pitäis kuulemma itse niitä sit välillä tyhjennellä ja neuvoi sit. Hanskat käteen, hanskoihin jotain liukastetta ja sormi peräaukkoon ja tuntee sit siellä kello viidessä tai seitsemässä viininrypäleen kokoisen palluran ja sit sit kevyesti painaen niin tyhjenee. Paha haju kuulemma tulee sit. Ja jos neste on punaista niin sit se on tulehtunut ja vaatii antibiootti kuurin. No hyvä juttu et sekin sit selvis ja osaa sit auttaa.
Tohon ukkosen pelkoon kun olis kans jotain. Uudenvuoden rakettejahan Lilli on kans täs yksin jäätyään alkanut pelkäämään ja nyt sit ukkosta. Ei kyl viime vuonna näin paljoa pelännyt et ihan syliin tunkee ja läähättää mut ei sentään silmät pullistele kuten noista em. raketeista.
Lilli koiranetissä klik 


Lilli vie isännälle leluaan, heitä heitä!
 

Ja hups se meni ämpäriin, Lilli ihmettelee vielä et mihin meniNo niin nyt sai hajusta kii, ämpärissäkö se on.
 


Siellähän se, miten ihmeessä sen sieltä saisi...
 


Uskaltaisko yrittää tavoitella sitä...
 


Mut jos se tulis haukkumalla
 


Äiti tulee auttamaan puutarhahommistaan
 

2 kommenttia:

  1. Tyttären koiran rauhanen tulehtui niin pahasti että piti lääkekuurille pistää..koirasta ei ollut huomannut mitään oireita muuta kuin sitten vasta kun oli jo niin paha että alkoi mätää pukkaamaan ulos :( nyt voi hyvin ja on pirteä!!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti nyt sit tyhjentelis niitä sit itsekseen ettei meidän tartte (huom! lue isännän tartte ;) ) niitä sit tyhjennellä. Ja onneks Lillskan ulostekin on aina ihan kovaa mikä edesauttaa sen rauhasen tyhjentymistä. Joskus joku asiantuntija on sanonut et koiran ulosteen pitää olla niin kovaa et jos koira on ulostanut valkoiselle karvalankamatolle niin sen kun siitä korjaa niin mitään ei jää. Siitä tietää et koira saa hyvää ruokaa. Meillä kyllä on kovaa tuo uloste siis Lillillä on... ei nyt kerrota tässä mitä muilla perheenjäsenillä on se koostumus :D

    VastaaPoista