Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

lauantai 1. syyskuuta 2012

Sateista

Ohhoijaa, eipä ole tällaista tylsää oloa ollutkaan....ties koska...Tänään ei ole tullut tehtyä oikeen mitään...Paitsi olinhan tänään nelisen tuntia 4H kerhonohjaajien palaverissa. Kerhot taas alkavat kesätauon jälkeen. Mun kerho on nyt joka toinen keskiviikko. Ennen se on ollut joka keskiviikko mut on ollut jo jonkinaikaa sellanen fiilis et ei jaksa joka keskiviikoksi miettiä mitä siel kerhos sit tehtäis.
Sieltä kun tulin niin ei ole tullut tehtyä siis mitään erikoista...täällä koneella on tullut surffailtua pariin otteeseen, pelattu bugglea ja surffailtu ja surffailtu. Eikä kyl surffailu ole tuottanut mitään uutta tai kiintoisaa luettavaa.
Onneks Petri oli tehnyt ruuan kun olin pois et pääsin heti syömään kun tulin sieltä palaverista. Johan sitä sit jo nälkä kerkesi tullakin. Lihapullia, ruskeaa kastiketta ja perunia. Perusruokaa jota ei olekkaan ollut vähään aikaan.
On kyl niin syksyisen koleaa, ainakin kun ikkunasta ulos katsoo. Oranssit miekkaliljat, valkoiset iirikset ja punaiset ruusut kyllä piristävät kun ne näkyvät kans kun ulos ikkunasta katsoo. Ruusuissa kivasti näkyy sadepisaroita.
Arvonta päiväkin lähenee. Eli kun blogissani on 50 mittarissa niin suoritan arvonnan kaikkien kommentin jättäneiden kesken. Pikkuhiljaa tarttis miettiä mitä palkinnoksi laittais... Tais tossa mittarissa olla jo yli 30 käyntiä....
Olkaahan tarkkana!

1 kommentti: