Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Sadepäivä

Se on sit sataa tihuuttanut koko päivän. Tää päivä onkin mennyt laiskotellen. Tai no kävin kerhohuoneella katsomassa miten taikataikina sydämet ja tähdet ovat kuivuneet ja käänsin ne. Ajattelin et olis kerholaisten kans joku kerta sellaiset tehty. Ollaan me joskus joskus tehtykin jonkilainen mobile. Nyt vois ripustaa niitä nauhaan ja maalata ne. Hohtomaaliakin olis vielä et silläkin vois maalata ainakin osan. Kivasti sit pimeessä esim. tähdet loistaisi.
Ja mitäs muuta laiskan päivään...ruuan tekoa, noooh, mureke ja keitetyt perunat ja edellispäiväistä kaali-ananassalaattia, eipä senkään tekoon paljon aikaa mennyt...entäs muuta....kutomista ja kutomista. Pitäis kuudet tossukat tehdä, tuli tilaus ja haasteelliseksi sen tekee kun täytyy tehdä kolmet koon 44 tossukkaa, enkä ole koskaan sellaisia kokoja tehnyt et menee tää eka kokeiluksi ja pidetään peukkuja et siitä sit tulis oikeen kokonen. Tähän väliin voisin laittaa sellasen linkin kun löysin et mikä cm määrä vastaa mitäkin kengän kokoa ja miten se lasketaan.

http://tiinatuuli.vuodatus.net/page/muunnin

Lähettiin sit Riikan kanssa vielä metsälenkille ämpärin ja Lillin (:D) kanssa, vaikka tihuuttelikin. Sieniä oli tarkoitus löytää ja löytyihän niitä. Melkein ämpärillinen. Kuinkahan monta kertaa mahdoin sanoa näitä kahta lausetta "jeskamandeera ku on paljon sieniä"  " kyl onkin paljon sieniä"
Eikä Lilli pyörinyt kertaakaan jossain mädäntyneessä sienessä. 
Riikkakin joutu kutoomaan kun mul on jäänyt kesken sellanen tuubi mikä tulee kaulaan, kun olen keskittynyt nyt vaan tohon tilaukseen. Niin Riikka sai kutoa sitä tuubia kans ajankulukseen.
No niin siinä tämän laiskan päivä sit olikin...enkö ole tosiaan mitään muuta tehnyt... en kai sit.

2 kommenttia:

  1. :DD laiskan päivä...kait se sitten on laiskuutta jos ei mittä ylimääräst tee noiden lisäks!! ;)

    VastaaPoista