Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

perjantai 31. elokuuta 2012

Tuunailuja

Tällasen kaapin ostin joskus keväällä tori.fi:stä. Ekaa kertaa kävin siellä ja heti tein tuon löydön. Maksoi vain 30€. Maskusta se haettiin. Myyjällä oli tarkoitus se maalata ja sitä varten olikin tehnyt jo parina kesänä töitä vanhan maalin poistamiseen. Mut nyt teki muuttoa pienempään kämppään ja tää ei sit enää mahdu sinne. Tässä siis ennen ja jälkeen kuvia.
Tehtiin siitä tarkoituksella tollanen vanhan näköinen et olis jo maali kulunut.
Mä kerron miten me se tehtiin. Maalattiin tumman harmaalla kulmia ja sellaisia kohtia mistä haluttaisi sitä maalia kuluttaa. Samoihin kohtiin hinkattiin sit sen harmaan maalin kuivutta lämpökynttilää ja nimenomaan sen tarvii olla tota lämpökynttilää. Sit pari kerrosta valkoista maalia pintaa ja sit hinkattiin sitä valkoista maalia niistä kohti pois missä oli sitä kynttilää, ja niistä kohdin se sit lähteekin ihan hyvin. 



Tässä kaappi on vielä ilman ovinuppeja. Ne sit löydettiin Bauhausista. Ja tasollakin on jo kertynyt tavaraa. Olen keräillyt siihen yhteen keppuun hajusaippuoita. Ja ne kyl tuoksuvat mukavasti kun pesuhuoneeseen menee. Raaskiiko niitä sit käyttää....tiedä tuota... ja minkä niistä sit ensin ottaisi....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti