Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

torstai 1. toukokuuta 2014

Vappupäivä

Tällaseen aamuun tänään vappupäivänä herättiin. Ei muuta ku pipo päähän ja koiran kanssa lenkille. Lilli kyllä lähtee lenkille on ilma millanen hyvänsä. Mut jos muuten vaan pitäis vaikka pissille mennä pihalle ja sataa vettä niin jää kyl rappusille seisomaan mut kun hihna otetaan esille niin sit kyllä lähetään.Tässä on sit kuvaa isännän näkökulmasta aamiaispöydässä. Ei kuulemma enää edes ulos näe ku jotain on tullut tohon eteen :)
 

Orvokkikin sinnittelee, toivottavasti, vaikka on saanut lunta "hänkin" päällensä.No sit vähän parempiin kuviin jotka on otettu viime sunnuntaina kun oli kaunis kesäisen lämmin päivä.
Naakatkin ovat nyt eksyneet kaksin kappalein meidän pihalle. Aamuisin ennen töihin menoa ne tulee tohon pihalle kuopsuttelee nurmikolle mihin on talvella tippunut lintujen ruokapöntöstä jotain ruokaa. Ja sainpa sit vähän yllätettyäkin toisen juomasta lintujen juoma-altaasta. Vähän huono kuva kun yritin olla liikkumatta ettei se lähtis pois ja oli vähän huono asentokin just.
 

4 kommenttia:

 1. Ai teillekin on tullut jotain eteen. Meillä on onneksi Ukkokulta innostunut chileistä ja paprikoista, joten hän ei yhtään valita huonoa näkyvyyttä.
  Hyistä on, mutta meillä ei sentään lunta. Tämä on tällaista suomalaista vappusäätä. Mukavaa vappupäivää kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vielä jonkun aikaa odottelisi ennenkuin veis taimet kasvariin ni sit taas tulee tilaa keittiöön.

   Poista
 2. Täällä tuli tänään lunta! Sitkeässä on lämpimät säät. Taimet alkaa tässä vaiheessa kevättä olla jo hyvässä mallissa.
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika isot on taimet jo. Tänä vuonna laitinkin ne jo aikaisemmin et jos satoakin sit sais aiemmin ku viime vuonna varmaan ekat tomaatit sain heinäkuun puolivälissä.

   Poista