Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

torstai 1. elokuuta 2013

Pihan kukkia muutama


Loppuu tää lomailu pian. Parin viikon päästä alkaa työt. Onhan tässä sit tullut kotona jo oltua....17kk jos nyt oikein laskin. Aika on mennyt nopeesti. Tekemistä on riittänyt ja joutenkin olen osannut olla. Se ei tuota ongelmia. Facebookissa tulee pelailtua pelejä, ainakin farm heroesta ja pet resqueta. Ja muiden blogeja tulee luettua paljon. Niistä saa paljon vinkkejä tai muuten vaan tykkää lukea kivoja juttuja ja katsella kauniita kuvia.

Edellispäivänä otettuja kuvia. Täällä sit onkin satanut parina päivänä aikaste hyvin. Nyt sit taas on kertynyt sadevettä tynnyriin ja muutenkin pihan kasvit ovat saaneet vettä taivaalta. Perennojahan mä en kastele. Ja jotkut ovat sen näköisiäkin et on ollut kuivaa pitkän aikaa. 


Japanilaisen ihmekukan kukkia. Nää kukat sulkeutuvat auringonpaahteessa.Kaunis kosmoskukka
 Kosmoskukka ja kärhönkukka kietoutuneet toisiinsa, liekö rakastuneet...
 
Kaunis vaaleanpunainen pelargonia.
 


Hajuhernettä kylvin pussillisen eri ruukkuihin ja kaikki olivatkin saman värisiä. Ehkä pussin kyljessäkin oli sit kuva tän värisestä kukasta. Huonosti tuli katottua sitä kuvaa pussin kyljessä, olisin halunnut eri värisiä kukkia. Hyvältä kyllä tuoksuvat.
 Kovasti on ruusupapu kasvanut korkeutta mut ei kyl kovin tiheä ole. Ei siis sellainen kuin odotin. Kolme tainta on kummallakin puolella. Ehkä ensi vuonna laitan enemmän taimia per puoli tai jotain muuta. Satoa tästä tulee kyl hyvin ja kaunis tuo kukka on.


Ekat auringonkukatkin ovat avautuneet ja lisää tulee. Mehiläisiä niissä pörrää kovasti.


3 kommenttia: