Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

torstai 22. elokuuta 2013

Pihalta muutama kuva

Miten ton otsikon keksiminen voi välillä olla vaikeaa... vaikka onhan nämä seuraavat kuvat pihalta otettuja. Ihan puhelimella otettuja kuvia. En viitsinyt sit hakea kameraa kun ajattelin et muutaman kuvan vois napata. Ja nyt kun on tällanen uus kiva kamera (samsung galaxy trend) niin sillä on ihan kiva ottaa kuvia. Paitsi tekstiviestien kirjoittaminen on viel vähän hidasta.
Tänään oli kuulemma ollut kova sade ja ukkonen. Mä olen töissä ollut mut kyllä tehtaallekin kuului sisälle kova jytinä ja ropina.


Punahattuhan se siinä kukkii Harjateräksistä tehdyssä köynnöstuessa kasvaa ruusupapua ja kovasti on kyl papuja. Ei tullut kyl mitään niin tuuheeta kuin odotin. Jos ens vuonna tollasta tohon viel laittaa kasvamaan niin vissiin enemmän sit täytyy laittaa per puoli. Kivan näköinenhän se oli kun se kukki punaisin kukin ja nytkin se on aika metkan näköinen kun noita papuja roikkuu tossa.
 Ja luumutkin ovat sit kypsyneet. Eilen maistoin ensimmäisen ja tänään niitä kans tuli syötyä muutama. Hyviä ovat nämäkin.
 


Pensasmustikoitakin on vielä, muutama raakilekin vielä on. 
 


Saa nähdä ehtiikö maissi kypsyä.Laikkuköynnöstä takapihalta Täs on... joku hortensia. 


4 kommenttia:

 1. Herkullisen näköisiä luumuja! Kyllä se täällä Laitilassa ainakin jytisteli niin että seinätkin tärisi!! Hui!!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Syyskuussa jo mennään ja silti näyttää noin upealta. Ihana kun kesä vielä jaksaa jatkua vaikka ilmat ovatkin jo hyvin syksyiset, ainakin meillä.

  Blogissni on sinulle haasta. http://joulupiparkakkutalossa.blogspot.fi/2013/09/haasteesta-elamaahetkessa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, minäpä käyn vilkasemassa. On nyt itsellä ollut vähän hiljaista blogissani kun on työt taas aloitettu pitkän tauon jälkeen niin ei ole jaksanut/viitsinyt päivitellä. Mutta tutustun tohon ja jossain vaiheessa pistän eteenpäin.

   Poista