Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kasvihuoneen satoa

Mukavasti tuolta kasvihuoneesta tuota satoa tulee. Paprikaakin on jo tullut syötyä. Jännittää vaan ehtiikö nuo Ramiro -paprikat punertua. Niitä kun tulisi tosi paljon. Ehdottomasti ensi kesänä laitan sitä myös. Sekä myös tuota kurkkua sekin maistuu hyvälle ja tulee kivasti satoa. Tomaattia ehdottomasti myös. Tuota isoa tomaattia täytyy laittaa enemmän kun tuo yks tai kaksihan niitä on kun siitä yhdestä otin sen varkaan ja istutin sen ja siitäkin olen jo pari kypsää tomaattia ottanut. Ehkä tuota vesimelonia en kuitenkaan laita. Kun vain yks meloni tuli.
Persilja ja pikkubasilika ovat antaneet hyvän sadon sekä salaatti. Salaatin laitoin kasvamaan sellaseen pitkään ns. parveke ruukkuun ja siitä tulee koko ajan satoa.


Tämä vesimeloni painaa jo 1,4 kg. Pussin kyljessä luki muistaakseni et voi tulla jopa 2,5 kiloiseksi. Joten ehkä tuokin on pian syöntikuntoinen.
Pari yhteen kasvanutta kirsikkatomaattia.Siinä noita Ramiro -paprikoita. Kovasti niitä olis tulossa, isoin ei tossa kuvassa olekkaan. Mut voihan niitä sit vihreinäkin syödä.Ja kurkkua. Hyviä nuokin ovat. En oikein tykkääkään jääkaappikylmästä kurkusta. Tuollaisenkin monesti olen taittanut mukaan aamuisin ja samalla kun kiertelen puutarhassa tulee kurkku syötyä. Samoin noita pikkutomaatteja katoaa suuhuni kun tutkailen kasvustoja ja satoa.
 


8 kommenttia:

 1. ♥ vau,miten ihanaa satoa! Mulla vielä paljon vihreitä tomaatteja..no, kait ne kypsyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä ne siitä kyl sit punasiksi muuttuvat. Joku jollain palstalla antoi vinkin et ei kastele sitä tomaattia niin sit alkavat punertumaaan ja oli kuulemma tepsinyt

   Poista
 2. Mukavasti on satoa tulossa. Pakkohan tuollaisia herkkuja on maistella heti poimimisen jälkeen.

  VastaaPoista
 3. Nuo pikkutomaatit ovat kyl hyviä syödä suoraan puskista.

  VastaaPoista
 4. Herkullisen näköistä tosiaan. Minä myös jännäilen paprikoiden kypsymistä. Mutta hyviähän nuo ovat vihreinäkin. Eivät onneksi hukkaan mene.

  Chilit ovat myös alkaneet punertua ja tomaattia tulee hyvin.


  Ihana kun puutarhasta löytyy herkkuja nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä tulee vatsa täyteen kun tuolla pihalla on naposteltavaa

   Poista
 5. Et ole sit vielä tota vesimeloonia maistellut? -P-

  VastaaPoista
 6. Jos nyt viikonloppuna sen vesimeloonin sit ottais sieltä ja maistelis. Ja sit pitäis kyl kattoo tarkemmin kasvaako siel joku toinenkin kun niitä oksia on siel laatikon takanakin. Muutenhan se sit joutaakin kompostiin

  VastaaPoista