Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

perjantai 1. helmikuuta 2013

Virkkausta ja neulontaa

Olen jooooskus aloittanut kutomaan jostain langanjämistä tyynynpäällistä ja se jäi sit vaan siihen toiseen puoleen. Joskus olen miettinyt et jos tekis siihen kankaasta sen toisen puolen, mutta se on sit taas jäänyt siihen et omista varastoista ei ole löytynyt sellaista kangasta. Olen sen kudotun palasen kerran nostanut tohon esille et jos muistais sille kutoa sen toisen puolen. Löysin sit tarjoustalosta alekorista lankaa jonka kudoin sit yhdessä valkoisen villalangan kanssa. Nuo nauhat on tehty siitä toisesta langasta. Ihan erivärisethän niistä puolista tuli, mut ei tarvi kuin tyynyä kääntää niin sit on jo erinäköinen !
Ja on kyl pehmoinen tyynyt, se pään alla on vaik hyvä ottaa tirsat!





Ajattelin sit kutoa kokeeks bambulangasta tiskirätin. Et miten se käytössä toimii. Tossa sitä on jo kerran käytetty ja roikkuu kuivumassa. 



Tollanen kirja kerran putos postiluukusta, kuulun juju -kirjakerhoon ja tais se siinä olla kuukauden kirjana joten ajattelin etten peru sitä et kokeilenpa virkata jonkusen patalapun. Toi keltainen on sit eka, ihan 7 veljes lankaa. Kylläpä otti peukaloon toi virkkaaminen pitkästä aikaa. Noooh, jospa se sit olis vaan tottumisesta kii. Mulla on tollaset yliliikkuvat nivelet sormissa ku toi peukkukin taipuu melkein U malliseks taaksepäin ni se siinä rasittuu. Mutta kattotaan kattotaan montako sais aikaseks :)
Tulis tässäkin sit käytettyä noita langanloppuja pois.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti