Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

torstai 28. helmikuuta 2013

Askartelua vanhoista kirjoista

Huh olipa tossa "kuusessa" kova taittelu, sormet ja niskat oli jumissa sitä enemmän mitä vähemmän sivuja oli jäljellä. Ja mikä helpotuksen huokaus kun sain kaikki taiteltua. Mut nättejä ovat. Ja molemmat siis taiteltu vanhoista kirjoista, kannet ovat jääneet kerholaisten askarteluihin. Eilen aloitin tota "kuusta" taittelemaan kun olin 1-2 lk:n 4H kerhoa valvomassa. Valvomassa siksi kun vetäjät ovat alaikäisiä. Ohjeen olen löytänyt jostain netin ihmeellisestä maailmasta. :)
Nuo kukkasethan olin tehnyt jo aiemmin myös vanhoista kirjan sivuista.Tässä vielä ohjetta tohon kuusen taitteluun. Tuo toinen olikin helpompi, sivu vain puoliksi taiteltiin.


Tämä oli joku lukemani hömppö romaani josta nyt esimerkiksi taittelin muutaman sivun. Tossa kuusessa muuten taisi olla yli 300 sivua nyt kun sitä muistelin eli teinkö sit yli 450 taitosta yhteensä...
Tässä tää pieni nurkka taitetaan tonne sisälle. Tää kirja on vähän kapeampi kun toi mun alkuperäinen mut varmasti toimii tällasellakin kirjalla vaikka toi yks nurkka jää vähän vajaaksi. Ja näiden kolmen taitosten jälkeen sitten seuraavan sivun kimppuun. Taitokset kannattaa tehdä teräviksi eli painaa vaikka kynnellä niitä.


Sitten vaan hakemaan kirjoja kierrätyskeskuksesta, ainakin täällä meilläpäin niitä saa ottaa ilmaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti