Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Huovutettuja kukkia

Näiden huovutettujen kukkien ohje on Taika -lehdestä. Tais olla uusin, kun näiden pitäis esittää narsisseja, ehkä voivat muistuttaa niitä, tuo keskiosa pitäis kyl olla enemmän torvimainen. Joten kukkia olkaa hyvä!


Näitä varten piti kaupasta ostaa tollaset sukkahousut, itse kun en tollaisia omista. Ja sit tarvitaan tuollainen pääsiäismuna.Kiedotaan tuota huovutusvillaa munan ympärille ja se kasa laitetaan sitten sukkahousuun ja katkaistaan sukkahousu sopivan kokoiseksi ja solmut päihin.
Sit pesukoneeseen, laita esim. pari pyyhettä mukaan. Mä laitoin 40 asteeseen ja pikapesu (eli n. 1tunti meni, tossukatkin ovat huopuneet tossa ajassa hyviksi)Sit pesun jälkeen riisutaan sukkahousut pois ja annetaan kuivua.Leikataan noin kolmasosa munasta erilleen tota keskustaa varten ja se pala leikataan puoleen väliin poikki ja lopulle tehdään 5 sakaraa jotka voi muotoilla pyöreiksi tms.Palasen voi muutamalla pistolla ommella kiinni tai kuumaliimata kuten mä tein.Ja voilá... siinä sulla kukkia valmiina. Mä tein vain näitä keltaisia ja yhden punaisen mutta voihan näistä tehdä millaisia haluaa, jos olis ollut oranssia niin olis voinut ton keskustan tehdä silläkin ja valkoiset nuo terälehdet. Sellaisia narsisseja mulla on pihalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti