Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

maanantai 11. helmikuuta 2013

Talvista puutarhaa

Eipä ole paljoa pihalla kuvaillut puutarhaa näin talvella. Mitä siellä sit lumen alta näkyykään. Talven törröttäjiä jonkusen verran. Linnut kyl ovat käyneet nois talven törröttäjissä, jotain siemeniä sieltä sit löytävät.

Tää eka kuva ei ole tänään otettu. Mut tossa vasemmalla näkyy omenapuun jonka oksalla linnunruokapönttö. Sekä kuusi- ja tuija-aita jotka ovat hyviä suojapaikkoja linnuille. Välillä näkee monia lintuja odottamassa vuoroaan tuija-aidassa. Ikkunasta tähän ruokapaikkaan on noin 10 m.Keinu vähän peittynyt lumeen, mut ei niin paljon kuin esim. edellisvuonna ja sitä edellisenä, kun silloin näky vain yks lauta selkänojasta.Vähän muutama kuva talventörröttäjistä. 

Täs on takapihan ruokapönttö, tähän on matkaa ikkunalta n 1,5 m. Täs on vaa se paha puoli et monesti ne linnut lentelee sit päi ikkunaa, onneks ei ole viel mitään ruumiita tullut. Täs ruokintapaikalla käy kans niitä hiiriä. Ja tollanen tuijanlatva tuotiin tohon nojailee köynnöstukeen linnuille suojaks. Tässä yksinäinen mahonia peittynyt lumeen.


2 kommenttia:

  1. minun mielikuvitus alkoi laukkaamaan katsellessani viimeistä kuvaa...siinä on ilmiselvästi pupu pää pensaassa...töpöhäntä näkyy kuvaajaa päin :D

    VastaaPoista
  2. :DD No niinpä onkin, näkyy toi takajalkakin tos selvästi ja korva pensaan alta!

    VastaaPoista