Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

perjantai 10. elokuuta 2012

Pihahommia

Tänään aloitettiin maakellarin poisto urakka. Ei ole kellarilla ollut käyttöä vuosikausiin. Ja sen kun sais pois niin sen tilalle vois laittaa kauan haaveilemani kasvihuoneen. Vellu tuli sit kans eilen kotiin urakkaan mukaan. Ja Petrin kans lapioivatkin katolta kaiken mullan pois, onneksi kellarin toisella puolella on vielä meidän tonttia et sinne saivat lapioitua sen mullan. Ja varmasti sillä mullalla on sit vielä käyttöä kun täytyy täyttää se kellarin "aukko" . Onhan se vähän kuopalla se kellari. Kovin homma tietenkin on vielä edessä, kun täytyy se itse kellari purkaa. No huh, onneksi Petri sen sit tekee, tietenkin autan jos vaan jaksan vääntää niitä kiviä, harkkoja ja sementtikattoa. :) Ja mun täytyy sit vielä miettiä vuorenkilville uusia paikkoja, niitäkun on siihen rinteeseen istutettu jonkin verran. Onhan se rinne noinkin kivannäköinen mut kun kellarilla ei ole mitään käyttöä ja kun se kasvihuone on haaveissa niin se sopis siihen sit kivasti.
 Niin ja tänä vuonna ei pitänyt mitään suurempaa hommaa tehdä ja sit aloin vielä purkamaan etupihalta kaksi kukkapenkkiä mitkä on täs ikkunoiden alla/edessä. Ja sen tilalle tulee sit terassi. Ja tämä muutos liittyi uneen minkä näin.
vois kyl laittaa tähän kuvaa kellarista. Toi alin kuva on kellarin kattoa kun tullaan etupihalta. Kahessa alimmaisessa kuvassa näkyy naapureitten taloja. Toisessa toisen naapurin taloa ja toisessa autotallia (mikä taloineen on edelleen myynnissä)1 kommentti:

  1. mahtavaa noi kuvat, näkee kätten työt pikku hiljaa

    VastaaPoista