Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

perjantai 10. elokuuta 2012

Taavi :(

Taavi on ollut kateissa jo 4 vkoa.... mahtaako enää edes olla elossa.... Sitä ennen ei kyl missään kauaa ole ollut. Päivän voi olla ollut poissa mut aina aamuisin ja viimeistään illalla on tullut syömään. Käytiin silloin alussa katselemassa ojanpenkkoja, toivoen ettei tietenkään missään niissä olisi. Sit ollaan laitettu melkein 100 lappua postilaatikoihin. Pari ilmoitusta on ollut lehdessä. Siitä tuli sit 3 soittoa, mut mikään niistä ei ollut Taavi. On se hienoa kun vielä on sellaisia ihmisiä jotka välittää. 
Kuivamuonaa on vielä kipossa ja ruokaa kaapissa et JOS vaikka tapahtuisi vielä se ihme että Taavi vaan olisi ollut jossain reissussa (vaikka leikattu onkin) ja tulisi vielä kotiin. En sit tiedä miten kauan niitä sit vielä säilyttää ja kiipeilypuutakin. Ruokailupaikkakin on tehty vähän korkeammalle ettei Lilli sit söis niitä ruokia. Pissa-astian Riikka tänään pyynnöstäni pisti pois, tyhjensi hiekat ja pesi kepun ja vei varastoon. Sen sit sieltä saa nopeesti takas jos Taavi tulee kotiin, ja hiekkaakin vielä on jäljellä. Harvoin se enää siellä kävi sen jälkeen kun ulos vapaaksi päästettiin. Sisäkissahan siitä piti tulla mut eihän sitä maukumista enää kestänyt, kun aina vaan ulos olisi halunnut, aina oli maukumassa päivin ja öin. Ja näin siinä sit kävi jota olen pelännytkin. Onhan kissa kiva lemmikki mut aina sitä saa olla murheissaan kun se tuolla ulkona käyskentelee et mitä sille tapahtuu.
Nyt täytyy kertoa yks juttu mitä toi yks naapuri teki. Ehdin sen näkemään kun tulin aamulenkiltä koiran kanssa, se kävi heittämässä puolikkaan räkätin raadon meidän puolelle, mut ei ihan tontille asti lentänyt vaan jäi kihvelkujan puolelle. Luuli varmaan etten nähnyt, ja olinkin niin etten ollut huomaavinani sitä raatoa. Ja sit naapuri vain jatkoi muina miehinä nurmikon leikkuuta.
Laitan Taavista viel pari kuvaa. Toi virkkaamani petikin on vielä tuolla olkkarin lattialla. Ja en tiedä miten yleistä toi on mut Taavilla on mustat anturat.


1 kommentti:

  1. Kissat voivat olla pitkäänkin kadoksissa ja tulevat kotiin, toivotaan että Taavikin kotiutuu jossain vaiheessa...ikävää jos ei! On meinaan näillä joillakin ihanilla naapureilla tapana ruokkia toisten kissoja ja kissathan tykkäävät siitä ja jäävät majailemaan sinne hetkeksi kunnes huomaavat että vois kait sitä kotiokin välillä mennä!! Meillä kävi näin, kun Väinö kissa tykkäs kaikista ihmisistä....

    VastaaPoista