Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kuplia kuplia ja heijastava pipo

Pitäisköhän välillä jotain muutakin kutoa kun noita kuplia... Pakko oli vielä kokeilla tolla novitan raitaisella langalla ja ihan kivat niistäkin tuli. Raidat eivät mene ihan tasan.
Yhen työkaverin kanssakin ollaan pukuhuoneessa keskusteltu kuplien tekemisistä et ollaan saatu muutkin kiinnostumaan et mitä te oikein kudotte -tyyliin ja innostuneet myös näkemästään kun ovat nähneet meidän lapasiamme.
Olen tässä syksyn aikana oppinut siistimmän aloitustyylin ettei jää tuohon alkuun rakoa. Kun olen luonut silmukat niin yleensä siitä olen suoraan alkanut kutomaan ja jakanut ne samalla 4:lle puikolle. Nyt jaan ne heti 4:lle puikolle kun olen ne luonut ja sit ottanut viimiseltä puikolta viimeisen silmukan ykköspuikolle ja ykköspuikon ekan silmukan viimiselle puikolle. Menevät ristiin ja tulee ihan suora tuosta aloitusreunasta.Nämä vanttuut lähtevät postin mukana ensi viikolla siskolleni.Ennen joulua kun kävin paikallisessa kangaskaupassa niin mukaan tarttui sieltä myös tällaista lankaa missä on mukana heijastinlankaa. Eli saa pitää sit tota tuolla lenkillä. Isäntä sai olla tässä mallina ja hän varmisteli ettei hänen naamaa sit varmasti näy kuvassa :)Ja tyyliin sopiva kynttilä minkä sain joululahjaksi tyttäreltäni.Tämä kuva on otettu joskus v. 1996 ehkä... meidän talosta. On kyllä piha jo ihan erinäköinen. Paljon on tullut muutoksia.
 Takapihalla näkyvät ajokoirien tarhatkin ja ehkä Juto -koira siellä katselee taivaalla pörräävää helikopteria. Samoin flikka seisoo rappusilla ja poikaakin näkyy hiukan puun takaa.


8 kommenttia:

 1. Täytynee opiskella tuo kuplaohje, niin kivannäköisiä noista vanttuistasi tuli.
  Minäkin sain samanlaisen palmikkokynttiilän joululanjaksi. En ole vielä raaskinut polttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole itsekkään sitä raaskinut polttaa. Kivahan toi kyllä koristeenakin on.

   Poista
 2. Hauskan näköistä tuo kuplaneule. Heijastinlankaa sisältävä pipo olisikin tarpeen. Sellainen päässä olisi aika välkky!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin et joskus sentään olis välkky! Pimeellä! heh heh ;D

   Poista
 3. jes jes jes!!!! Posti kulje nopeasti täällä on sormissa jo kylmä

  VastaaPoista
 4. :) raitalangasta tehdyt ovat tosi ihanat...

  VastaaPoista