Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

tiistai 19. marraskuuta 2013

Harmaa sateinen päivä ja saikella

Sairaslomalla tällä hetkellä. Tuo jalka on ollut kipeänä. Epäilin itse Bakerin kystaa, joka minulla on pari vuotta sit ollut, tai lääkäri ainakin niin epäili, puolikkaan kananmunan kokoinen patti oli sillon polvitaipeessa. Nyt on ollut samanlaiset oireet mut pahemmat. Sain terveysasemalta siihen jonkinlaisen painesiteen et pärjäis viikonlopun töissä. Maanantaina sit sain "tarpeekseni" siitä kivusta. Pukukopilta työpisteelle kävelykin oli yhtä tuskaa, koko jalkaa poltteli ja töitä tehdessäkin pohjetta särki. Lääkäri anto sit lomaa niin et perjantaina töihin. Ja toista lääkettä kun Burana 600 ei auta. Hänen mielestään se ei ollut selvä Bakerin kysta. Jos vaiva jatkuu niin ultraäänikuvaukseen suositteli.
No, toivottavasti se tästä paranee. Ens viikolla alkais taas kahden viikon työputki et sen sit jaksais. (+ ylityöt siihen päälle)
Eipä nyt ainakaan harmita kun ei voi lenkille mennä kun ulkonakin on sateista ja harmaata ja pimeää, vaikka on vasta puolipäivä. Nyt sit täytyy olla vähän levossa eikä rasittaa tota jalkaa. Tämäkin päivä on mennyt kutoessa.

Sääpäiväkirjaa tossa myös vähän tutkin. Viime vuonna tähän aikaan oli myös plus asteita ja sateista tähän aikaan.
20.11. 2011 aamulla on ollut -4.5. "Suurin pakkasmäärä tähän asti tänä syksynä" olen kirjoittanut. Silloinkin marraskuu on ollut sateinen, tuulinen, joskus aamuisin pieni pakkanen.
2010 onkin sit ollut erilainen. 9.11 oli kunnon lumimyräkkä ja sit sitä lunta siitä asti riittikin koko talven.

Ikkunan läpi kuuluu lintujen kova sirkutus kun ollaan alettu ruokkii niitä ja tuolla kuusi- ja tuija-aidassa niitä visertelee syönnin lomassa. Pihalle kun menee niin sirkutus pikkuhiljaa lakkaa kun lähemmäs menee ja sit taas alkaa kun loittonee.
Niitä seuratessa menee kyl huomaamatta tovi jos toinenkin. Neljä närheäkin siinä on käynyt, ilmeisesti tän kesän poikasia kun ovat niin "kleinejä" Ne kyl ovat aika rohmuja, osaavat kiikkua tossa lintulaudan reunallakin ja napsivat siitä pähkinöitä.


Töyhtötiainen juomakupilla


7 kommenttia:

 1. Toivottavasti paranee, ennenkuin töihin taas mentävä. Ainakin helpottuu, ikävä juosta siellä lääkärissä monesti peräkkäin.
  Kyllä on pirteän näköinen tintti siellä juomassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan toi jo parempi tässä parin päivän lekottelun jälkeen. Hieno ilma tänäänkin olis ollut lenkille lähteä kun aurinko paisteli mut enpä vielä viitsi rasittaa jalkaa. Ehkä se tästä paranee, positiivisesti eteenpäin.
   Toi on kyllä pirtsakka lintu töyhtöineen.

   Poista
 2. ♥toivottavasti jo parempi! Ihana tuo tinttikuva!

  VastaaPoista
 3. Talvet menevät kyllä totaalisesti sekaisin muistissa, sillä mietin, että eikö juuri viime talvi tullut jo marraskuussa ja heti lumisena. Ei, se olikin edellinen talvi. Meillä täällä etelärannikolla oli tähän aikaan puolipilvistä ja 4 lämpöastetta. Olen näköjään haravoinut pihaa. Lumi tulikin kuun viimeisenä päivänä. Kannattaa pitää sääpäiväkirjaa, josta voi tarkastaa muistinsa toimivuuden.

  VastaaPoista
 4. Kipuilu ei ole kivaa :( ja työtahti ei sitä paranna! Toivotaan että ei ainakaan pahene!!
  Tosi ihana tinttikuva!!
  Minä myös muistelin että viime vuoden marraskuu oli luminen...ei sitten vain ollutkaan :D

  VastaaPoista