Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

torstai 28. marraskuuta 2013

Kesäloma jo haaveissa

No ihan siten vaan on jo kesäloma mielessä et pitääpä laittaa vähän rahaa jemmaan lomaa varten et vois sit pitää loppuajan omaa lomaa. Ansaittua lomaa ei kerry kuin 14 pv kun aloitin työt vasta syyskuussa. 
Tällasen lippaan löysin paikallisesta Siwasta ja niin oiva lipas suunnitelmilleni.

Nämä tontut jo koputtelivat laatikossa et eikö heidän jo olis aika tulla esille. No saavat nyt sit vielä luvan vain kurkkailla laatikon reunalta ja odotella vielä tovi ennenkuin pääsevät paikoilleen.
 

6 kommenttia:

 1. Possuun on hyvä säästää, ei ehkä tule tuhlattua yhtä helpolla kuin pankkitilillä olevia rahoja. Nyt niitä joulukoristeita on kaiketi lupa laittaa esille. Jouluun kolmisen viikkoa, joten kohta se on jo ohikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pianpa se joulu onkin. Aika menee siivillä kun jatkuvasti ollaan töissä, viikonloppuja ja iltaisin pidempää päivää tehdään.

   Poista
 2. Kiva possu...näin yhden parturin tiskillä ikkunasta lasimaljan jossa oli valoja ja valkoisia palloja..ihanan näköinen..niin talvinen..nätti on myös tuo pullokin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tossa yhdessä maljassa kynttilä, jota on muuten vaikea sytyttää, siihen olen kyl funteerannut laittavani palloja ja valoja tai valopalloja. Jos vain joskus kerkeis johonkin kauppaan niitä hakemaan.

   Poista
 3. Ulpukassa oli valopalloja jos malttaa maksaa. Mä maltoin ostaa paperitähdet sielä ja hieman liikaa meni mut hienot ovat :) -P-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus sitä on vaan niin pihi et kattelee niiden halvimpien perään ja joskus tulee extempore ostettua kun oli vaan niin hieno ja sattui just sopivasti tulemaan vastaan.

   Poista