Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

4H aikuis- ja kerhonohjaajien virkistyspäivillä Yläneellä

Syyskuun alussa olimme siskoni kanssa kerhonohjaajien virkistyspäivillä Yläneen luontokapinetissa. (Linkistä vähän lisätietoa paikasta.) Meidän alueen 4H:n tapahtumia on ennenkin pidetty tuolla Yläneellä. Ja aina siellä kapinetin puolella riittää ihmeteltävää.
Siel oli aika hämärä valaistus ja kuvat on kännykällä otettuja jonka salama ei ole kovin tehokas. Mut saa kumminkin selvää kuvista. 
 
Nää kuvat ovat naisten ja miesten vessan seinistä.
 


Tällasen askartelun kerhonohjaajat tekivät.Tuonnekin olis pitänyt kiivetä mutta kiitos ei, menin ensimmäiseen kierteeseen ja sit alas. Huh tuli siitäkin jo korkeanpaikan kammo.Lopuksi paistoimme makkaraa ja tappileipiä lettupannulla. Siinä tappileipien ohje. Kannattaa kokeilla. Olivat kyl hyvän makuisia. Ja helppoja tehdä. Kotona kokeilin sit seuraavana päivänä normi paistinpannulla ja hyvinhän ne siinäkin onnistuivat. Eihän niistä kyl mitenkään pyöreitä tullut mut maku oli silti sama ;) Ja rusinat jätin laittamatta.6 kommenttia:

 1. Varmaan hauska päivä. Nuorempana pidin monta vuotta 4H- kerhoa ja voitettiin paras kerho palkintojakin :) Hauskaa hommaa ja ne 4H- retket parhaita olikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla et sullakin on 4H "taustaa" :)

   Poista
 2. Mukava kirjoitus. Taidan vähän jakaa:)

  VastaaPoista