Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Mukava syyspäivä

tänäänkin on taas ollut. Ens viikoksi jo sit luvattiinkin kylmenevää. Miten sitä näin syksyllä on vähän laiskempi noissa pihahommissa. Keväällä taas tuntuu et vois asua siellä pihalla ja into on erilaista.
Aloin joku aika sit tekee uutta kukkapenkkiä etupihalle. Keskenhän se vieläkin on. Ei vaan millään jaksa lähteä kaivelee nurmikkoa pois. Kun tuota haravointiakin piisaa.
Neulasia oli jokin aika sitten takapihalla tosi paljon. En muista et näin paljon olis ennen neulasia varissut nurmikolle. Mut hyvää jumppaa tuo haravointi on hartioille.
 Lehtipuhallin olis kyllä kiva ostos, sais tosta sepelin päältä noita lehtiä puhallettua yhteen kasaan, ei tulis sit niin paljon kiviä mukana.


Kasvihuonekin on siivottu ja harjausta vaille valmis talvilepoon. Hyvin on Pelätin hoitanut hommansa kasvarissa kun ei tuholaisia tullut. Edelleen on muuten harjaamatta lattia kun isännän piti tuoda varastosta minulle harja ja siffeli, minä kun en sinne varastoon mene kun siellä on ollut hiiriä. Ovat varmaan sinne menneet ovesta kun se on ollut välillä päivisin auki. Pari on jo jäänyt räpsään. Mä sit inhoon hiiriä. Huh menee ihan kylmät väreet kun ajattelenkin meneväni tonne varastoon ja sieltä jostain kurkkais hiiri.Työkaveri vinkkasi käyttävänsä näitä kotkansiipisaniaisen keskellä kasvavia "sulkia" erilaisiin asetelmiin ja istutuksiin. Kauniitahan nuo ovat kun itse kans sit niitä tarkemmin katselin. Ja piti sitä sit tähän asetelmaan niitä muutama lykätä.Lilli taas vahtii kukkulallaan. 
 


2 kommenttia:

  1. Sama juttu, keväällä pihalle menee innoissaan ja ideoita täynnä, mutta syksyllä löytyy mukamas aina jotain otollisempaa. Vaikkapa sohvalla lojuminen hyvän kirjan kanssa. Tosin haravoiminen kauniilla ilmalla on mukavaa hyötyliikuntaa.

    VastaaPoista
  2. Sit alkaa taas tuo lumen kolaaminen talvella joka on kans hyvää hyötyliikuntaa.

    VastaaPoista