Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Neulomuksia

Tota lunta sit tuli eilisen päivän, yön ja vielä tänä aamunakin. Puoleen sääreen varmaan. Aamul ku kävin koiran kanssa lenkillä niin noita pyöräteitä ei oltu viel aurattu lainkaan niin siitä muistelen et varmaan puoleen sääreen ainakin oli. Isot penkat on jo pihalla joka paikassa et ei tiedä mihin tota lunta sit seuraavaksi lykkäis.
Mut neulomisista. Siskoni tässä yhtenä viikonloppuna oli taas täällä päin käymässä ja meinasi ottaa multa jotkut vanhemmat vanttuut. Omat on kuulemma huonot jo. Annoin hänelle sit yhet huovutetut vanttuut jos niillä olis hänelle käyttöä. Mulle ne ovat liian kuumat. Aloin sit kutomaan hänelle vanttuja, saa ne sit kun tulee seuraavan kerran käymään, eli noin parin viikon päästä. Kudoinpa sit oikein kirjavat, oli noissakin hommaa, kudoin vuorotellen toista ja sit toista et tulee saman verran sitten aina samaa väriä. 
Sit kudoin vielä ruukunsuojuksen tarjoustalosta alennuksella ostamalleni ruusulle. Isäntä totesi et "ei sit enää muuta kudottavaa ollut" :)Toi ruusu on vähän kärsineen näköinen, en tiedä sit et eikö tykkää tosta suojuksesta, vieläkään ei ole muuttunut ja ton kuvan ottamisesta on jo toista viikkoa. No odotellaan nyt vielä josko toipuis ja avais nuppunsa. Ja jos jaksais sinnitellä siihen saakka et pääsee ulos sit kasvamaan ni jos sit innostuis.
 

2 kommenttia: