Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

torstai 21. maaliskuuta 2013

Munia lämmittävät puput

Tekasinpa tossa jokin aika sitten tollaset munanlämmittimet. Tai no koristeeksihan ne nyt vain menivät noihin munakuppeihin. 
Tuon liinan olen kutonut paperinarusta, kastellut ja kaulimella painellut littanaksi. Mankelilla se olis varmaan tullut vielä paremmaksi mut kyl toikin ihan hyvä on.
Sit muutaman munan neulahuovutin. Tota novitan hahtuvaista on tullut ostettua monesti alennuksesta. Niitä on kans kertynyt. Meidän kissa joskus tykkäs niistä, se hyppäs tästä pöydältä aina tonne hyllylle (samalla tietenkin pudotti viereisen laatikon lattialle jos minä tyhmänä olin sen sinne taas nostanut) ja kaiveli laatikosta hahtuvaispussin, otti sen suuhunsa ja hyppäsi lattialle ja leikki sen pussin kanssa joten monet pussit ovat reikiä täynnä. Tuo villa jotenkin kiehtoi sitä. Samoin joskus ostin sellasen valmiin styroks pupu muotin ja neulahuovutin sen ja kissa kun sen löysi niin melkein skalpeerasi pupu paran! Eli sai sen villan siitä irti. Joku aika sitten korjailin sitä ja nyt kun kissaa ei enää ole niin pupu saa taas tulla kaapista pöydälle. Laitanpa kuvan siitäkin joku kerta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti