Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Linnuille pesätarviketta

Eli koirankarvaa. Harjaskelin Lilliä tänään ja laitoin koirankarvakasoja tuija-aitaan. Linnut ne sieltä sit käyvät hakemassa patjoihinsa. 
Kaunis päivä taas tänään. Tällaset kauniit lämpimät päivät herättävät kaipuun jo kuokkimaan ja haravoimaan. Mut vielä saa jonkun aikaa odotella. Omenapuuta me hiukan tänään leikattiin. Alkaa kasvamaan niin korkeeksi jo et piti isännän vähän kiipustaa puuhun ja katkoa pari korkeinta oksaa. Ja muutama keskeltäkin. On sit taas hakettimella töitä. 
Kompostori meillä on taas talven aikana jäätynyt ja se siirrettiin nyt tuolta katoksesta tohon seinän vierelle jos vaikka siinä se lämpeis et alkais käymään taas. Ihan pahaa tekee heittää talven aikana ruokaa roskiin kun kompostoriin ei enää mahdu. Mut nyt ku se alkaa sulaa niin käyminen alkaa ja saa sit alhaalta tyhjentää.


Lilli nautiskelee auringonpaisteesta ja harjauksesta
Tässä piti hiukan silmiä avata ku tikka lensi ohi.
 Ja sit täytyy välillä käydä kuvaajaa tervehtimässä
 


Harjauksen loputtua vähän temppuja. Tän se tekee sanalla "tanssi" Näyttäis et koko käden syö!Tällaset temput tekee sekä koiran aivoille et keholle hyvää.Tassu...


Ja toinen tassu. Tassun antaminen tekee myös hyvää koiran hartialihaksille, et ei turha liike.

7 kommenttia:

 1. Ihana kevätpäivä! Kyllä se komposti siitä heräilee..
  Minkä rotuinen Lilli on?

  VastaaPoista
 2. Lilli on länsigöötanmaanpystykorva, 8v.
  Kyllä se kompostin mittari hivenen jo nousi tossa auringossa,muttei viel edes nollaan noussut ja kansikin oli jonkun aikaa auki.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä Lilli-koira nauttiikin harjaamisesta ;)
  Mulla on pakastimesta tehty kompostori ja ihan jäässä. Sitä ei siirrelläkään aurinkoon. Toivottavasti lämpiäis kelit sen verran jotta pystyis edes kuuman veden kanssa sitä sulattelemaan.

  VastaaPoista
 4. Joo sellaisen kompostorin paikkaa ei kyl siirretä.
  Jos lisää vettä niin sit tulee liian märkää siit kompostista ja alkaa haisemaan. Itse tein yhtenä keväänä niin ja kyl sit haisi pahalle. Jonkun kanisterin mis olis kuumaa vettä ja sellasen saisi sinne haudattua. Itse ajattelin viedä mehukatti purkin, pitäis yks sellanen varastossa olla. Jos se hiukan vauhdittais.

  VastaaPoista
 5. Onnea, Niina! Olet voittanut ekapalkinnot blogiarvonnassani :) Tulehan valitsemaan!

  VastaaPoista
 6. Valitsemassa käyty! Kiitos vaan onnettarelle!

  VastaaPoista