Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

torstai 13. joulukuuta 2012

ns työhuone

No niin piti mun sit ottaa tästä huoneesta heti kuva ja laittaa se tänne. Ilman mitään siistittyä. Tällainen se on tänään, ollut eilen, kuukausi sitten jne.. ja on viel huomennakin ja jouluna jne.


Toi ruskee ämpäri on marsujen heinäkanto ämpäri, tuo vihree kangaspötkö on Mian, pitäis vaan palauttaa Mialle, siskolle siis. Toi toinen ompelupöytä on vanha ompelukoneen pöytä, ilman sitä ompelukonetta (jonka on saanut laskettua alas) hyvä pöytä ja mukavat pienet laatikot, joista näköjään yksi on auki. Saumurille Petri teki samankokoisen ja korkuisen pöydän kierrätyskeskuksesta löydetyn pöydän jaloista joita hän pienensi ja laitti uuden tason. Kirjahyllyssä on käsityökirjoja, lehtiä, laatikoissa, noissa sinisissä on jotain hahtuvaista kangastilkkuja, huopaa yms. Tässä saumurista tänne päin on viel silityslauta, sekin on nyt ns. levällään on sit aina käyttövalmiina ja sen päällä on hyvä kans leikata pienempiä juttuja. 
Mut kyl tällanen työhuone on hyvä, on ompelukoneet aina käyttövalmiina, voi jättää keskeneräisen työn siihen vain ja se voi  olla siinä päiviä odottamassa seuraavaa inspistä. 
Se vaan et kun noi vanhemmat muksut tulee kotona käymään niin sit saavat nukkua olkkarissa.  Voishan tossa lattiallakin nukkua mut ei varmaan viittis koko yötä haistella heinän hajua.
Jaaha olikohan siinä sit kaikki...ei muuta kuin painetaan tota "julkaise" nappia ja sinne meni.

2 kommenttia:

  1. mää haluun jaa tuollaisen huoneen...missä ommella,askarrella ja tosiaan jättää ne työt levälleen jos se keskeytyy...olis aika kätevää...nyt olohuoneen nurkassa väsäilen kaikkea ja tavarat levällään ympäriinsä :D minä välillä lattialla kykkien toisten jalossa...

    VastaaPoista
  2. Semmonen pöytä olis kans hyvä et sais kankaat levitettyä jos olis jotain isompaa kaavaa mitä leikellä, nyt ne teen keittiön pöydällä. Ja pienemmät tosiaan tossa silityslaudan päällä.

    VastaaPoista