Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

torstai 27. joulukuuta 2012

Neuloosissa oltu taas

Tuli tehtyä jokunen vannus ja sukka joululahjaksi.
Näitten vanttuitten malli on joku pirkanmaan lapaset tms. mut tein eri värillä mitä ohjeessa (liekö ohjeen värit sit just toi yllämainitun lapasten värit...???) Tost varresta tuli kiva. Kova homma noissa kyl oli. Toi sininen väri tehtiin ihan samalla langalla mut noi muut värit kudottiin n. 10 cm:n pituisista pätkistä. Jujuja se et jäävät vanttuitten sisään lämmittämään. Kuvan ottamisen jälkeen kyl vähän siistin noita lankoja hiuuukan lyhkäsemmiksi. Ja sit niitä pitä hiukan kiristellä. Noh, aikanaan sit kuulee onko lämpimämmät ku tavalliset vanttut.


 Harmi kun näistä valkoisista pitsisukista ei tullut otettua kuvaa siten et ne on jalassa, olis paremmin näkynyt tuo pitsikuvio.


Näihin erikoista tuli ainoastaan toi varsi.  Tos toises kuvas näkyy se millanen se on ku ei ole jalas. Voihan se varsikin olla joskus jotain muuta kuin oikeeta ja nurjaa. Ihan helppoa. Kolme oikeeta ja kolme nurjaa kolme kerrosta ja sit seuraavalla kerroksella siirtyvät yhellä eteenpäin.Ja nämä on tehty Novitan raita -langasta, siitä tulee ihan mukavastit tota raitaa. 


Oliskohan tää nyt ollu sit Novitan Kelo -lankaa... 

1 kommentti: