Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Kahvipusseista

Tein tällaisen meiän Vellulle et saa laitella siihen papereitaan. Tohon siis mahtuu A4:n kokoset paperit ja korkeutta on noin 10 centtiä. Kahvipaketteja kului 35 kpl.Tässä kuvassa puolikkaan kahvipussin olen taittanut kuuteen osaan ja silitän sitä pöydän nurkkaa vasten.

 Palaset ompelen toisiinsa siksakilla. Ensin siis taittelen ja sit vasta ompelen. Joissakin ohjeissa ensin ommellaan ja sit taitellaan, mut totesin et näin on helpompi. Oli hankala taitella hyvin sitä pitkää suikaletta kun tähänkin työhän tuli toiseen suuntaan 4 palasta peräkkäin ja toiseen 3.


  Valmiit palaset teippasin lattiaan kiinni. Siinä pystyy sit vähän sommittelemaan et millaisen kokosen haluaa et täytyykö sit vielä lisää leikellä, taitella ja ommella.


Ja pysyvät sit vähän paremmin paikoillaan kun näitä ensimmäisiä pujotellaan.


Sit on haluttu koko valmis ja kun aletaan tekemään tota pystyseinää niin sitä varten täytyy mittojen mukaan tehdä suikaleista tuollainen rengas. Toi tais olla pituudeltaan 111 cm. Niitä sit tehdään niin monta miten korkeeksi vaan haluaa. 


Näis kahdes alemmas kuvas onkin sit jo pujoteltu tota seinää. Olin teipannut vähän tota pohjaa et pysyy sit kasassa kun seinää alan kokoomaan.Sit täs alemmas kuvas näkyy se et toi ylimmäinen kerros täytyy olla kolminkertainen kun noita pystyjä suikaleita aletaan pujottelemaan piiloon eli kolme suikale pyörylää päällekkäin viimeisellä kierroksella. Ja sit tossa vaiheessa on hyvä vielä kiristää välit kuntoon.


Täs kuvassa se ylin kerros on vasta aloitettu pujottelemaan. Teippasin ne kolme suikaletta ensin yhteen kiinni ni oli helpompi pujotella etteivät koko aika karanneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti