Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

tiistai 5. heinäkuuta 2016

Pihan kukkia

Heippa taas pitkästä aikaa. Mulla on nyt loma alkanut. Toinen päivä menossa ja aamu alkoi työpaikan terveysasemalla verikokeilla käynnillä. Tai noh, ehdinhän mä käymään sitä ennen koiran kanssa lenkilläkin. Lillin kanssa lenkkeily nykyään kestää vähän kauemmin kun niin paljon on haisteltavaa. Luulen että kun ikääkin jo on, 11v 6kk, niin alkaa toi hajuaistikin huononemaan niin sen takia kestää nuo haistelutuokiot.
Verikokeet kuulusivat tähän ikäkausiterveystarkastukseen kun täytyin keväällä 50v. Jännityksellä odotan miten kolesteroliarvot ovat tippuneet ja sokeriarvot. Molemmat kun ovat olleet hiukan aina koholla. Ja nyt tässä keväällä laihduin n. 8-9 kiloa ihan ruokavaliolla. Paino vain nousi ja nousi niin pakko oli jotain tehdä. Vieläkin sitä ylipainoa tosin on mut pidetään nyt pieni tauko kun kesäkin on ja grillimakkara on niiiin hyvää ;D.

Mut hei, nyt niihin kukkasiin mitä otsikkokin lupaili. 

 Hopeasilmää ja tähtisilmää korissa.

Päivänhattu. Tuuhea pensas siitäkin on tullut. Tässä on vain yksi taimi.

 Lumihiutale. Kovasti sekin on nyt kasvanut. Kuihtuineita kukkia tosin saa nyppiä alvariinsa.

 Pari uutta ruusua piti ostaa etupihan terassin etupenkkiin kun talvi vei molemmat. Tämä joka nyt kukkii on Rosa Clair Renaissance. Upea suurikukkainen ruusu. Ja tuoksuvakin on. Korkeutta luvataan 100-120cm. Ihana kukka. 
Tämä etualalla kukkivan kukan olen joskus siemenestä laittanut tuohon. Nimeä en nyt muista. Tietääkö joku lukija?
Kaunis se on. Eli tuli siitäkin sitä iloa pitkäksi aikaa. 
 

Harmaasiepon poikanen lähdössä maailmalle. Eilen näin yhden lähtevän. Istuin autossa ja jäin seuraamaan lähtöä. Emo läheisessä lehtikuusessa kutsui poikastaan ja sinne se sit rohkeesti lähti lentämään. Onkohan tää jo viimeinen vai jäiköhän pesään vielä. 5munaa siellä oli. Ja kaikki kuoriutuivat. Isäntä sinne kerran kurkkasi. Viime vuonna pesään jäi munat hautomatta.
 

 

10 kommenttia:

 1. Kaunis ruusu tuo Clair Renaissance.

  VastaaPoista
 2. symppikset kuvat sieposta:) Ja kauniita kukkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää poikaset ovat niin hellyttäviä! Suuri maailma edessä kokematta

   Poista
 3. Nätisti kukkii, tosin lumihiutaleeksi mainitsemasi kukka taitaa olla miljoonakello. Enpä tunnista kysymääsi kukkaa.

  VastaaPoista
 4. Piti vielä sanoa, että hyvin olet saanut painoa pois, onnittelut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen kyl itsestäni ylpeä et pystyin noudattamaan ruoka-ohjeita enkä lipsunut.

   Poista
 5. Kaunista kukintaa puutarhassasi. Ja onnea painon pudotuksen johdosta. - Taidankin olla ensimmäistä kertaa blogissasi - kiva blogi sinulla! Kesäterkkuja Pihakuiskaajan puutarhasta Joensuusta-

  VastaaPoista
 6. Itselläkin pikimiten edessä ikäkausilääkärintarkastus, minulla on samanmoiset 8-9 kiloa puolestaan tullut lisää viime talven aikana, saattaapi tulla sanomista nykyisistä elämäntavoista. Ihana piha!

  VastaaPoista