Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

lauantai 26. joulukuuta 2015

Sukkia sukkia

Tos syksyn aikana on tullut kudottua sukkia jokunen pari vaan. Olen pitänyt hiukan taukoa välillä tosta kutomisesta noiden käsisärkyjen takia et jos vaikka se kutominen pahentaa sitä. 


Näiden sukkien nimi on twist or not noiden kierteisten varsien takia. 
Tän kantapään kutomisesta olen ennenkin postannut et kudon ensin kolme aina oikein ennenkuin alan kutomaan tota vahvennettua. Jotenkin tulee siistimpi ja helpommin ja selvemmin saa silmukat poimittua siitä reunasta. 
Millään en vaan muista kenen blogista tän ohjeen luin...Näihin sukkiin meni vähän langanloppuja.Tän vuotinen kuusi koristeineen.Ja kera tähden. Mulla oli vaan kultainen tähti koristelaatikossa, sellainen perinteinen, mutta kun kuusi on koristettu valkoisin, hopeisin ja punaisin koristein niin ei siihen sit kultaista tähteä sopinut laittaa. Kivan näköinen tämäkin tähti on. 


5 kommenttia:

 1. Kantalapun reunoissa aina kaksi tai kolme oikein kutomalla saa siistin ja helpon reunan. En enää muuta käytäkään. Jos kätesi ovat kipeät, kannattaa ehkä pitää vähän lepotaukoa. Itse jatkoin vain kutomista, vaikka oikea käsi alkoi jumittaa. Lopputuloksena olkapäänivelen limapussin tulehdus ja niin kipeä käsi, ettei taatusti vähään aikaan kudota yhtään mitään.
  Twist or not on kivan näköinen. Kunhan saan käden kuntoon, niin.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisinkohan sit sun blogista tuon ohjeen joskus lukenut tohon kantapäähän...
   En kudo yleensä pitkää pätkää kerrallaan.

   Poista
 2. On se hyvä kun joku jaksaa kutoa sukkia! Sisko tekee kans työkseen sukkia.
  Hyvät joulun jatkot sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh työkseen!! Taitaa olla aika nopee kutomaan. Mä en tästä hommasta leipää pöytään saisi :D

   Poista