Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Avoimet puutarhat 28.6

Kävin  vain yhdellä pihalla täällä meilläpäin. Kiva että tämä piha olikin nyt avoinna yleisölle kun tämä on sekä töihin että kaupungille asioille mennessä matkan varrella et sitä on usein tullut tiirailtua.

"Kirsin ja Ismon piha"
"Luonnonkivistä, havuista, erilaisista perennoista ym. muotoutunut viiihtyisä piha kaupungin laitamalla.
Pihaa tehty pikkuhiljaa ja pienellä budjetilla. Lapiolla, rautakangella ja kovalla sisulla toteutettu. Puutarha kokee jatkuvaa muutosta innokkaan harrastelija uusien ideoiden myötä"  


Nyt tulee sit paljon kuvia kun en osannut valita vain muutamaa. Mutta kuvat puhukoon puolestaan. Siistit rajaukset perennapenkeissä sekä monta kivaa ideaa puutarhassa on.
 

 

5 kommenttia:

 1. Olipa siellä paljon kivoja yksityiskohtia. Tuo hyönteishotelli oli ihanasti osa puutarhaa.

  VastaaPoista
 2. Ai mitä ihastuksen huudahduksia pääsi melkein kaikkien kuvien kohdalla! Siis hieno nurmikko ja noin paljon kaikkea kivaa pientä ja isoa yksityiskohtaa. Iso Kiitos esittelystä!

  VastaaPoista
 3. Tykkään kovasti, kiviä käytetty runsaasti ja ihanalla tavalla. Groksit puussa/laudassa olivat todella näppärä ja värikäs oivallus ;)

  VastaaPoista
 4. Hyviä kuvia Niina olet saanut puutarhastamme. Kiitos mielenkiinnosta ja kiitos kaikille kivoista kommenteista. Päivä oli mieleenpainuva ja mielenkiintoinen.ensimmäistä kertaa olin mukana,ja kävijä määrä yllätti suunnattomasti 83.n vierailijan nimi vieraskirjassa.

  VastaaPoista