Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kevät puuhia

Eilen oli kyllä lämmin päivä puuhastella pihalla. Hiukan haravoin ja istuttelin edellispäivänä ostamiani pikkunarsisseja ja orvokkeja pihalle. Samalla suunnittelin ja aloittelinkin yhden kukkapenkin suurennusta. Täytyis päivänlilja kaivaa pois särkyneen sydämen ja pionin välistä. Alkaa jo olemaan aika ahdasta särkyneella sydämellä. Ja jos tekis laajennuksen sen verran isomman et vois istuttaa siihen jonkun uuden pioninkin. 

Nuo kun tuosta vielä hiukan kasvavat niin on vielä paremman näköinen.

Lilli tuli viereen ihmettelemään kun makasiin maassa ja kuvasin noita krookuksia. Niin piti käyttää tilaisuus hyväksi ja napata muutama kuva Lillistäkin nauttimassa auringosta. Vaikka kottikärryt tulivatkin kuvaan mukaan.Kyyhkyparikin on taas tullut pihaamme. Välillä istuvat noissa sähkölangoissa ja välillä käyvät syömässä tuossa nurmikolla. 
12 kommenttia:

 1. Hienot kuvat! Ihanaiset orvokit!

  VastaaPoista
 2. Useamman kerran olen nähnyt, kun sepelkyyhkyt istuvat söpösti vierekkäin oksalla. Koiras kun tulee liian lähelle, niin naaras siirtyy ja tanssi jatkuu.

  VastaaPoista
 3. Ihanan aurinkoista ja keväistä. Krookukset näyttävät niin houkuttelevilta ja Lilli ihanalta aurinkoa paistatellessaan =)

  VastaaPoista
 4. Voi ensimmäiset orvokit :) Miksi meillä ei ole nurmikolla kyyhkyjä, jossain vain huhuilee joku kyyhkyksi luulemani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kyyhkyt käyvät joka päivä kahteenkin kertaan tossa pihalla syömässä.

   Poista
 5. Sinä oletkin jo askeleen edellä - nimittäin kattilaan istuttamisen kanssa. Sain itse lahjaksi pari tuollaista vanhaa punakeltaista kattilaa ja ne vielä odottaa sisältöä. Jäin arpomaan pitääkö pohjaan porata reikiä ja meneekö se sitten ihan pilalle...katsotaan edistynkö lainkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tuon kattilan kirpparilta ja siellä oli pieni reikä pohjassa. Tosin se on tuossa hiukan katoksen alla ettei siihen muutenkaan niin hyvin sade osu koko aikaa ainakaan.

   Poista
 6. ihana blogi sinulla! Ja meidän Riku-koira ihastuisi heti Lilliin:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Välillä jostain syystä onkin ollut vähän taukoa blogin päivittämisessä.

  VastaaPoista