Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

maanantai 30. joulukuuta 2013

Kuplalapaset nro 2 + muita

Tein sit toiset kuplalapaset siskoni tytölle synttärilahjaksi. Nämä kudoinkin joutuisammin kun edelliseen postaukseen kuplalapasista Täällä nimimerkki Pipsa oli kirjoittanut kommentti kenttään oman ja nopeamman tapansa tehdä nää kuplat ja se tapa oli todella nopeampi. Kiitos Pipsa!
Näihin tein tuon normaali kärjen, en tehnyt sitä silmukointia minkä tein niihin punaisiin kupliin. Tällaisetkin tein just jouluaaton kynnyksellä vielä lahjaksi. Kaksinkertaisella langalla ja peukkuun piti sit laittaa toisenväristä harmaata vihreän kaveriksi kun tuo tummempi loppui.Lahjaksi menivät nämäkin. Lyhyttä ja pitkää vartta. 


Nyt kun olis kauaskatseinen ja viiteliäs niin alkaisi nyt jo pikkuhiljaa kutoilemaan erilaisia sukkia ja lapasia lahjaksi. Ei tulis kiirettä.

7 kommenttia:

 1. muuten tuli mieleen että minulla siis minulla ei ole yhtään niitä parempia vanttuja... kaikki vanttuut taitaa olla talli vanttuja. Please.... tee mullekin kivat "kaupunki" vanttuut... joita voi pitää siis ihmisten ilmoilla :)

  VastaaPoista
 2. Haa, kerrankin olen siis ajoissa, sillä joulunpyhinä aloitin sukkaprojektin. Kahdet sukat jo valmiina ja tänään on tarkoitus aloittaa seuraavat.
  Kiitos mukavasta blogivuodesta ja Hyvää Uutta vuotta 2014!

  VastaaPoista
 3. Nyt minäkin aloitin niitä kuplalapasia uudestaan..järki toimii paremmin nyt kuin töissä ollessa ;) taitavat jopa onnistua :) mä teen sillä langankierto systeemillä...on nopeampi ja mukavampi tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä teen jo kolmansia, Mialle. Koht jo valmiitakin. Tää toinen tapa on kyllä paljon helpompi ja nyt tähän on tullut oikein himo.

   Poista