Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

maanantai 5. marraskuuta 2012

Pimeän pelkoa

Kävin tänään vanhempieni luona, oli hämärää kun menin ja pimeää kun lähdin. Ja he viel asuvat tuol hiuka syrjäs. No nyt sentään oli hiukan paremmat ulkovalot et näki hiukan paremmin mut silti mun mielest pitäis ol joka paikas valot, mä kun jostain syystä pelkään pimeää. Ei voi mitään... Joskus on meiän isän pitänyt tulla saattamaan mua siihen ulos kun autokin täytyy jättää niin kauas (n. 10m)
Must ei kyl olis asumaan missään korves tai sit ainakin mä tarttisin tosi paljon ulkovaloja ja vois viel olla sellasia valonheittimiä jotka osoittais sin mettään päin. Ja pari ison kokosta koiravahtia.
Joskus tuol Petrin äidin mökillä Kainuussa ollaan syksyllä oltu ja kun ollaan menty saunaan tai vessaan niin kyl on pelottanut, välillä olen säikähtänyt omia koiriakin kun ovat tulleet nurkan takaa!
Jostain joskus luin et joku oli päässyt pimeän pelosta sillä et oli mennyt viikoksi yksin sähköttömään mökkiin, ja oli kuulemma sit ensin pelottanut mut sinnikkäästi oli ollut eikä ollut antanut pelolle valtaa niin eipä sit enää pelännyt pimeää. Pelkkä ajatuskin yksin menemisestä jonnekin mökkiin niin ei ei ei.
Asiasta toiseen, kyl on sit välil (!) huono muisti. Vein äitille kutomani lapaset. Sit jonkun ajan kuluttua katoin siihen vintin rappusil et ai oonko mä tälläsetkin kutonut (oli lapaset) ja isi totes et juu vähä ennen ku toit ton pipon. Ja sit hän viel nosti sielt hattuhyllylt kolmannet lapaset! Ja yhen lapasen paria viel haki. Ihan olin unohtanut parit lapaset et olen sellaset tuonut. :D3 kommenttia:

 1. :D aika hyvä!!
  Mä väitin kivenkovaan etten ole lapinlapasia ennen kutonut...juu :D äiti toi näytille yhet jotka olin sille kutonut muutama vuosi sitten!

  VastaaPoista
 2. Ja vielä tuosta pimeänpelosta...voin kertoa ettei se lähe pimeäs olemalla..pelottaa entistä enemmän..aina täytyy joku tuikku/kaveri olla mukana...minulla ainakin on niin vilkas mielikuvitus että näen kaikenlaisia pöröjä siellä pusikossa! Olis luullut kun lomittajana kuljin tuolla pimeikoissa että olisin tottunut, vaan en tottunut!!

  VastaaPoista
 3. Joku joskus kysynyt et mitä pelkäät...no mörköjä...kai.. :D.

  VastaaPoista