Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

tiistai 6. marraskuuta 2012

Lipasto valmis

Tänään sit tuli lipasto valmiiksi ja saatiin se sisälle. Kirstu tyhjäks ja nyt sit kirstu odottaa kankaita sisäänsä. Saa sit noita muovilaatikoita nurkista pois, pari sit viel jää kyl viel. 
Tosta lipastosta olikin jo aikaisemmin kuvia ennen maalausta. Tuli nyt vähän enemmän tilaakin tohon käytävälle, kun tehtiin tosta vähän pienempi ku se kirstu oli. Täytyy viel miettii mitä tohon kirstun päälle laittais... Tos yläpuolel on sellanen ovaalin mallinen peili, se siitä sit vielä poistuu ja tilalle tulee ikkunanpokaan tehty peili. Pokat vielä on vajassa. Mittoja tarttis ottaa ja käydä tilaas se peili. 
Tarttis kans kysästä Petriltä et mitä tolle lipastolle tuli noin -hintaa.
 Ja yllätys yllätys, Lillin piti ängetä itsensä pariin kuvaan, tässä toinen niistä.


Sit on vielä tää ikkunanpoka johon kävin tilaas nuo peilit. Mitäs ne nyt maksovatkaan....12 euroa olisko ollu...ja kympin poka. Tos ny näkyy huonosti toi teksti tos vasemmas peilis " HOME SWEET HOME" sellanen tarra siinä on.
Ja ps. 10 pistettä ja papukaija merkki sille joka näkee kaiken mitä tuolta peilistä kuvastuu :D

2 kommenttia:

  1. Kaiuttimet,videotykki, ikkuna, verhot, sohva, lamppu...mitäs vielä...en muista... ;))

    VastaaPoista
  2. Hyvä hyvä! Oli siel viel amppelinkannatin tos verholaudassa kiinni. Nyt vasta sen itekkin huomasin ja kun ei ole ollut mitään amppeliakaan vuosiin...Olikin aika vaikeeta ottaa kuvaa kun kaikenlaista näkyi peilistä.

    VastaaPoista