Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

perjantai 5. lokakuuta 2012

Perjantaita :)

Onpas nyt mennyt muutama päivä ettei ole tullut kirjoiteltua tännekään mitään.
Eilen menin sit pitkästä aikaa varastoon tuunailu hommiin. Piti ensin pöytää siivota et mahtus maalailee. Pari ikkunanpokaa siellä on odotellut maalausta. Noooh täytyy nyt vielä katella sitä toista et maalaanko sitä lainkaan mut tää toinen piti sit maalata pitkän harkinnan ja kääntelyn jälkeen. Oli sen verran toi vanha maali lähtenyt toisesta reunasta pois et päädyin sen sit sutasee valkoisella. Näihin kahteen pokaan sit pitäis käydä peilit teettämässä. Toinen tulee vaakasuoraan olkkarin seinälle ja toi toinen missä ei ole tota välipalkkia tulee tohon eteiseen ton nykyisen ovaalipeilin tilalle. Ja Petri paraikaa tekee autotallissa pientä lipastoa sit sen peilin alle. Nyt siinä on kirstu. Ja tästä lipastosta ei tule noin syvää ku toi kirstu on ni ei sit vie noin paljon tilaa.


 Täs pokas on ikkunat ja täytyy sit pesun jälkeen kattoo kaipaako toikin poka maalia, kun toi alaosa on noin kulunut verrattuna muualle.


 Täs on se poka mistä tulee ns. kokovartalopeili. Tää saa vaan pesun.


Joo ja täs on tällanen palli minkä ostin vitosella (ja ku halval sai!!) mut ei ole vielä paikkaa löytänyt. Tää on aika iso palli muuten, et sopis kyl pieneksi pöydäksikin johonkin. Täytyy nyt miettiä mitä sillekin tekis, toi istuinosa on vaaleensininen mikä kyl sopii meiän väreihin. Täytyy miettii....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti