Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kauluri

Sain sit kaulurinkin vihdoin valmiiksi kun välissä piti tehdä noita tossukoita. Tota oli ihan kiva kutoa pyöröpuikoilla. Riikkakin kun oli tossa jokin aika sitten kotona käymässä ni pistin senkin sitä kutomaan kun en ite ollut ehtinyt. Eikä sitä huomaa et joku toinen on kutonut välillä. Niin samanlaista käsialaa on. Joskus kans autoin häntä koulun käsitöissä...olisko ollu vannus tai sukka... eipä siitäkään huomannut et sitä on joku äiti kutonut, silloin oli jo samanlaista käsialaa. 
Muistan kun joskus olin koulunkäyntiavustajana....joskus vuonna -97... niin silloin vitosluokan tytöt teki vanttuita ja yks tyttö oli tosi huono kutomaan (oli kyl varmasti muitakin mut tää jäi mieleen) tunnilla ei oikein edistynyt ja jälki oli sitäsun tätä. Noh, työn sai viedä kotiin ja tääkin tyttö sit vei ja toi sen sit seuraavaks kässätunniks takasin ja olipa edistynyt kotona hyvin ja työn jälkikin oli erinomaista ja sit kun taas alkoi itse kutomaan niin eron huomas selvästi. Opettaja antoi sit vähän palautetta et äiti tai mummo ei saa sitä kutoa.
Yritettiin muuten Petrin kans ottaa kuvaa tosta kaulurista kun se on mun kaulassa ni ei onnistunut, miten MÄ en koskaan onnistu kuvissa!! Miks musta tulee ruma valokuvissa kun muuten olen ihan kaunis!! Outo juttu! Ja sit viel et muut ihmiset kyl onnistuvat kuvissa, ovat oman näköisiään. Sen johdosta sit sai tuubikauluri olla levällään tuolin päällä kuvatessa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti