Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Maton väritystä

No onpa ollut pitkä väli kun olen viimeksi päivitellyt blogiani. Instagramiin tulee paljon enemmän nykyään otettua kuvia. Se on helpompaakin, kännykkä lähellä aina. 
Kudottua ei ole tullut viime aikoina yhtään. Yli kuukauteen en ole puikkoja käteeni ottanut. Syynä käsivaivat. Noista molempien käsien tennis- ja golfkyynärpää vaivoista johtuen myös puikkojen pitäminen kädessä on ollut hankalampaa. Ei jaksa puristaa pitkään. Joten olen sit kokonaan pitänyt niistä taukoa. Ehkä taas kohta vois aloitella kun töissäkin olen nyt tehnyt helpompaa hommaa eikä ole tarvinnut syödä särkylääkkeitä noin kuukauteen. Miten ihanaa sekin. 

Tällaisen maton ostin joku aika sitten tokmannilta alennuksesta. Olisko 3 euroa maksanut. Sit tuota kangasväriä ja sain kivat raidat aikaiseksi. Vähän samanlainen raidallinen muovinen matto eteisessä innosti sit noiden raitojen tekoon.  




Tää matto on nyt ollut kuukauden päivät vessan lattialla ja ihan hyvi vielä on raidat pysyneet. Isännällekkin sanoin ettei sais imuroida tuota mattoa et enemmin sit puristelee pihalla. (meilläpäin sanotaan mattojen puistelmista puristamiseksi :) )Ajattelin et se imurointi kuluttaa noita värejä. Silitin vielä tuosta päältä toinen kangas välissä et jos väri sit vielä paremmin tarttuis kiinni. 

4 kommenttia:

  1. Kauniit matot! Minulla on ollut golfkyynärpää lumenluonnista, tiedän, kuinka kipeä se osaa olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin taitaa olla nää kyynärpää kivut jo kroonisia. Sen verran kauan olen näitä sairastellut.

      Poista
  2. Tulipa kaunis matto edullisesti. Hienosti keksitty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain sellasen kun halusin ja itse tehden tietenkin. Kaikkee täytyy kokeilla.

      Poista