Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

sunnuntai 21. elokuuta 2016

Puikoilta tullutta

Aika vähän sitä on tullut nyt kudottua mitään. Nääkin on jo vähän vanhempia tuotoksia, paitsi kyl nuo nessukkaat tein tässä kesällä. Kun nuo tenniskyynärpäät vähän on jo vaivannut pidemmän aikaa ja sit myös jännetupentulehdukset ranteissa niin tuo kutominen on nyt kesäloman aikanakin kokonaan ollut nollassa. Ja muutenkin aikaisemmin keväällä kun kudoin niin pienissä pätkissä sitä tein.
Kesälomareissulla kun oltiin isännän äidin mökillä niin kutomisvehkeitä ei ollut lainkaan mukana. Ja hyvin pärjäsin ;)

Nää ekat sukat on tehty Regia adventure color -langasta. Kiva tollasesta langasta on kutoa kun tulee ihan vaan itsellään sitä kuviota.

Nää on nessukkaat nimeltään. Mä en kyl oikein tykännyt kutoa näitä. Alussa sain monta kertaa purkaa kun näytti vaan niin hassulta alku ja tarkkana sai olla et muistin lisätä keskisilmukan molemmin puolin. Ehkä hiukan liian pienet mun jalkaani mut kyllä ne silti jalassa pysyy. Mut tuskin teen toisia. Nämä on kudottu seiska veikasta, jostain raita -langasta.
Yleensä näitä kuvaan itse joko omassa jalassa tai sit vaan levitän sukat lattialle ja otan kuvia. Nyt sai poika tulla ottaa kuvia ja hyvät osas ottaakkin kun vain ensin sanoin et mihin asti jalkaa saa  näkyä.

2 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä kummatkin. Kesällä tuli kudottua varsin vähän, mutta heti iltojen pimetessä puikot ovat taas löytyneet.

    VastaaPoista