Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

perjantai 1. tammikuuta 2016

Tiikerisukat

Novitan viidakkolangasta kudoin tällaiset tiikerintassusukat. 
Nämäkin menevät sellaseen laatikkoon missä mulla on jo jonkin verran kudottuja sukkia ja lapasia ja muutama pipokin. Sieltä sit saa ottaa jos on tarvetta.
Yleensä on tullut tehtyä vain yhdet jotain tiettyä mallia. Kokeilunhalua. Kirjoneuleisiin en ole vielä ryhtynyt. Kahdet maakuntalapaset olen tehnyt. Niihin mielestäni vain tuhrautuu enemmän aikaa ja joutuu alati kattomaan sitä ohjetta. Nooh, ehkä kumminkin jonain päivänä rohkaistun.
Tähän samaan postaukseen voin sit myös laittaa yhen valmistuneen tiskausrätin. Tiskausrätistä kyl tulee mieleen et tolla tiskataan...mut ei... sillä pyhitään pöytiä. 
Oon tykästynyt tähän malliin et tätä olen kyllä tehnyt monet. On niin helppo tehdä. Ehkä vois kokeilla jotain muuta mallia tätäkin...


4 kommenttia:

  1. Onpa kivat sukat, katellut oon noita lankoja vaan kauppaan ovat jääneet, pitäisköhän koettee tehä. Ja tuo "tiskirätti" on kyllä kiva monivärisenä. Eipä tullut ensin mieleenkään, miten oot tehny. Mut sit etin omat tekeleeni :) aina olen tehnyt vaan yhdellä värill. Useammalla värillä on parempi.

    VastaaPoista
  2. Monivärisenä kyllä nuo sakarat tulevat kivasti esiin.

    VastaaPoista