Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

torstai 22. tammikuuta 2015

Vanhoille huonekaluille uutta maalia

niin jopa taas näyttää kaikki uudelta.

Mikä siinäkin sit on ettei muista ottaa noista maalatuista huonekaluista ennen kuvaa... Mutta toi apteekkarinlipasto on kans ikuisuuksia vanha ja sellainen männynvärinen. Sekin sai nyt sit uutta väriä pintaan ja on taas niinkuin uusi!
Sekä myös nämä huonekalut saivat valkoista maalia pintaansa. Nämä ovat ennen olleet ruskeita. Tuo pöytä oli alkuaan tosi huonokuntoinen pinnoiltaankin ja isäntä sitä myös vähän pienensi ja laitto lisähyllyn tonne alas. Nämä huonekalut ovat meidän makuuhuoneessa. 
 Katto ja kattoikkunakin maalattiin remontin yhteydessä. Katto oli männyn värinen. Ja kivasti kyllä tuo valkoinen tuo avaruutta ja valoisuutta. Meillä on ollut niin mäntyvoittoista ja ruskeaa ennen.
 


Tässä vähän tuota lattiakuviota. Vaikka väri ei kyl täsmää, se on oikeastaan harmaa tuo lattia. Mut tosi nättiä, tykkään kyllä kovasti. Keittiöön ja olohuoneeseen pitäisi myös laittaa tuota samaa mattoa. Paljain jaloin kun kävelee niin on tuo matto kyllä lämpimämpää kuin laminaatti keittiössä. Selvästi eron huomaa.
 

2 kommenttia:

  1. Kalusteet näyttävät todella hienoille! Mitä onko se muovimattoa? Näyttää ihan parkettilattialta! Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Juu on toi muovimattoa. Sieltä löyty heti sopiva kuvio ja väri. Tosi paljon oli vaihtoehtoja.

    VastaaPoista