Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

torstai 11. joulukuuta 2014

Tiskirättikukkia

Kudoin taas muutaman tiskirätin. Pari näistä kyllä lähti lahjaksi rapakon taa.
 Tää on kyllä helppo malli. Täällä  on ohje. Mulla ei nyt muita tiskirättejä olekkaan ollut käytössä kuin nämä. Ilmavasti kun kuivaa niin eivät haise. Ja usein mäkin niitä koneeseen laitan. Kestävät 60 asteisen konepesun.Tässä kuvassa on tuo päällimmäinen ollut käytössä nyt puolitoista vuotta ja hiukan on mennyt kasaan pesuissa. 


Meillä muuten remontti ei ole vielä edennyt. Kuivatus on vielä käynnissä. Tänään pitäisi jonkun tulla mittailemaan kosteusarvoja et joko kuivatus loppuis ja alotettais lattioiden teko. Makuuhuoneesta me jo poistettiin tapetit ja maalattiin seinät. Ne kun eivät kuulu vakuutuksen piiriin mut nuo käytävän seinät sit kuuluu ja ne on sit kans tarkotus maalata ja poistettiin nuo puolipaneelilevyt.
Ihmeellistä kyllä kun ei ole mennyt hermot tässä sekasessa huushollissa kun nukutaan ahtaasti olohuoneessa ja muitakin kaappeja on muissa huoneissa ja joulukoristeita yms. ei ole pystynyt laittamaan. 
 


4 kommenttia:

  1. En mä raaskisi noita tiskirätteinä käyttää, ovat niin hienoja!

    VastaaPoista
  2. Somia tiskirättejä.. minä käytän vallan näitä virkattuja, ovat niin hyviä ja tehokkaita:)

    VastaaPoista
  3. Höh, minä luulin noita liinoiksi:D Toivottavasti saat joulun tunnelmaa sekamelskan keskelle. Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista