Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

viimeinen sato kasvihuoneesta

Tällanen satsi paprikoita sain vielä viikko sitten kasvarista. Eilen aloin sitä sit siivoomaan ja paprikat oli viel harson alla kun oli viel raakileita. Muutaman sieltä viel näiden lisäksi otin sisälle saamaan väriä.
Suippopaprikaa ja minipaprikaa joiden molempien siemenet otin joskus keväällä kaupan paprikoista. Hyvin lähtivät kasvamaan nuo minipaprikatkin ja hyvin tuottivat satoa. Kaikista tuli oransseja kun otin vain siitä oranssista paprikasta siemeniä. Vaikka siinä rasiassa oli muitakin värejä. 
 Ruusut jaksavat kukkia ja ovat kyl kauniita. Alkuun lähtö keväällä oli vähän heikkoa. Mut nyt loppukesällä alkoi lykkäämään nuppuja ja vieläkin vaan jaksaa.
Ruusut ovat kyl kauniita mut tuo talven kestävyys on aina arpapeliä.
Ns. vaahteranlehtiruusuja vaikkei joukossa ole yhtään vaahteranlehteä. Pihalta löytyvistä perennoista otin lehtiä. Poimulehti on tuo vihreä, sit on mustaherukanlehtiä sekä keijunkukkaa.Lillistä on välillä vaikea saada kuvia. Lähtee heti tulemaan kohti kun kyykistyn koiran tasolle. Mut nyt kun se on keskittynyt syömään mustikoita ja puolukoita käytin tilaisuutta hyväkseni ja napsin kuvia. Ja muutama hyvä kuva tulikin syksyisestä metsästä.
1 kommentti: