Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

perjantai 23. tammikuuta 2015

Pihapongaus tänä viikonloppuna

Muistathan osallistua pihabongaukseen. Meilläkin siihe on osallistuttu jo monena vuotena.

Muutamia kuvia edellisvuosilta. Ei tietenkään pihabongaus päivänä otettuja mutta vierailijoita ruokinnalla kylläkin. Urpiaisia ei ole tänä vuonna näkynyt. Pari talvea sitten oli aika lajikirjo ruokinnalla, silloin tosin niitä ehti katselemaan kun oltiin lomautuksella se talvi. Tiedä mitä ruokailijoita käy päivisin kun itse ollaan töissä. 
Mut kyllä sitä innostuu aina kun omalle ruokinnalle tulee joku uusi laji. Muistan kun näin ekan kerran pyrstötiaisen niin innoissani hihkuin et "pyrstötähti" !!

9 kommenttia:

 1. Ihanat lintukuvat! Mukavaa viikonloppua, Niina.

  VastaaPoista
 2. Kyllä pitää tiirailla tänä viikonloppuna lintusia. Vein aamulla ruokia lisää ja odottelen :)
  Ihania nuo pyrstikset, sirkuttavat niin kivasti kun parvi tulee, niin kuuluu. Ei ole niitä vielä näkynyt täällä. Tai en ole joutanut seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on noita pyrstötiaisia tänä vuonna harvakseltaan käynyt.

   Poista
 3. Ihania lintukuvia. Sinulla taitaa olla hyvä objektiivi. Minä yritän sinnitellä kameran omalla objektiivilla, joka ei kyllä pitkälle riitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on pihalle rakennettu näin talviaikaan aina pieni "kyttäyskoppi" missä sit niitä saa tiirailtua lähempää kun vain jaksaa istua hiljaa ja odotella ;)

   Poista
 4. Mihin ovat meidän linnut menneet? Alkaa jo vähitellen harmittaa, kun katselee muiden tinttikuvia. Muutaman talon päässä olevan naapurin aronia-aidassa sentään kuhisee mustarastaita. Ehkä käyn ne bongaamassa, kun omia lintuja ei nyt ole.

  VastaaPoista
 5. Eipä meilläkään eilen mitään kovin paljoa lintuja ollut, keltasirkkujakaan ei näkynyt. Katellaan tänään vielä

  VastaaPoista