Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

perjantai 2. tammikuuta 2015

Lapasia, sukkia

Noita jämälankoja on jäänyt eri projekteista joistakin enemmän joistakin vähemmän. Joten nyt päätin alkaa niistä kutomaan vanttuja, sukkia. Jos sais niistä edes muutaman kerän kudottua loppuun. 

Hyvin tämä oranssi ja tuo vaalean ruskea sopivat hyvin yhteen näissä kuplalapasissa. Nämä lähtivätkin sit siskon mukaan pohjanmaalle kun käväisi ennen joulua.
Tätä polkkaa oli kyl kokonainen kerä. Ostin sen jostain alennuksesta ja en osannutkaan siitä sit mitään tehdä. Yhdistin sen sit tollasen tumman harmaan langan kanssa. Ihan kivat tuli sit näistäkin. Harmaata jäi pikkasen mut tota polkkaa jäi noinkin paljon kumminkin.
 Piti kuvata nää tossa meidän uudella lattialla kun se on mielestäni niin hieno. Harmaata lankkukuviota ja on muuten muovimattoa. Tästä muovimatosta löysin heti tän mallin ja kun toisena vaihtoehtona oli korkki, niin siitä ei löytynyt oikein sellasta väriä mikä olis heti iskenyt niinkuin tästä. Muovimattoa kuulemma nykyään laitetaan jo paljon. Olihan se erilaista mitä muovimaton muisti olevan, tämä oli paksumpaa.
Remonttikin muuten valmistui just jouluksi. Maanantaina olivat laittamassa tän maton ja loppuilta menikin sit siirrellessä huonekaluja omiin huoneisiinsa ja siivoilessa muutenkin. Ei olis kyl remontti valmistunut jouluksi jollei isäntä olis tehnyt myös vapaa-ajallaan jotain. Mm. maalas seinät ja joku päivä lähti töistäkin aikaisemmin auttamaan tätä remonttireiskaa joka meillä oli muuten yksin tekemässä paitsi kun tota mattoa levittivät niin oli kolme miestä.

Nyt sit pitäis vielä laittaa tota samaista mattoa myös keittiöön ja olohuoneeseen. Keittiössä olis kiva kyl kans vaihtaa ton seinän väri ja ja ja.... olishan niitä suunnitelmia vaikka mitä!

Mutta hei, hyvää alkavaa vuotta 2015 teille kaikille!

 

7 kommenttia:

 1. Kauniita neuleita! Ihanaa alkanutta vuotta, Niina.

  VastaaPoista
 2. Hyvin sopii to ruskea oranssin kanssa,mullakin on tuollaista ruskeaa, pitääkin käydä ostamassa oranssia lankaa ja tehä niistä jotain. Oikein kivat nuo toisetkin neuleet. Hyvää vuoden jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Ompa kauniit lapaset ja hipsat, mistäs löytäisin ohjeen tuohon neulontamalliin mitä olet lapasissa käyttänyt?

  VastaaPoista
 5. Nuo on kuplaa, eli löytyy myös google haulla ja mulla on kans ohje näihin http://sikseskivoi.blogspot.fi/2013/11/kuplalapaset-vihdoin-valmiina.html tuosta. Ja jos luet ne kommentit niin teen nykyisin sen Pipsan antamalla ohjeella, on jotenkin ollut joutuisampi. Ohje voi tuntua ensin oudolta mut kun vaan alkaa tekemään niin siitä se sit muodostuu.
  Mä kyl tykkään tehdä noita kuplia, olen enemmänkin niitä tehnyt.

  VastaaPoista