Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

lauantai 23. marraskuuta 2013

Maalailuhommia

Meil on nyt syksyn aikana saaneet pinnat jos toisetkin valkoista maalia pintaansa. Ekaks maalattiin olkkarin katto.

Kuva ennen
 


Ja jälkeen. Nyt näkyy paremmin nuo helmipontitkin tosta kattolaudasta.
 

  ja sit eteisen seinät ja katto. Sekä myös tuo vaateteline. Kuvat ennen


Ja jälkeen. Täs kuvas näkyykin vielä tuo vanha lampunvarjostin.Tuo sähkötaulukin jotenkin "istuu" tohon väriin paremmin, mut isäntä sais sit joskus tehdä sillekin jonkinnäköiset suojat. Tästä seinältä ton sähkötaulun alta kuvan otto hetkellä puuttuu vielä sellanen laatikko jossa on myös vanttuja, pipoja. Sekin on nyt maalattu ja seinällä.Tällaisen lampun löysin Ikeasta. Jotain tällaista tohon hainkin. Nätti on ja sopii hyvin.

  Tästä työhuoneesta tuo ruskea hyllykkö sai valkoisen maalin pintaansa.
Tosta hyllyköstä ei tullut otettua sitä ennen -kuvaa lainkaan. Mut sellanen ruskea se oli.


12 kommenttia:

 1. Jopas on ero kuin yöllä ja päivällä. Upeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on se kiva "saada" välillä jotain uutta.

   Poista
 2. mahtavaa!! On sitten ihan erinnäköistä.... pitäis päästä kattoo. no me emnnään laivalle 24.1 et silloin tulaan sinne päin mutta taitaa olla kiire vain laivaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai laivalle. Tiedä vaikka siihen mennessä olis jo jotain lisää maalailtu. Nälkä kasvaa syödessä...tässäkin asiassa :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo lamppu tos eteisen katossa on piste iiin päälle.

   Poista
 4. Kivasti se tuo valoa lisää tuo valkoinen..ja uutta pintaa :) hieno!! Aivan ihana toi lampunvarjostin!!

  VastaaPoista
 5. Tuo se valoisuutta. Meidän olkkari kun on aika pimeä, aamuaurinko vaan paistaa sinne ja sit kun oli vaaleet seinät ja tumma mäntyinen katto niin se oli niinkuin hattu olkkarin päällä. Ja nyt se toi avaruutta.

  VastaaPoista
 6. Kyllä valkoinen tuo valoisuuden tuntua. Meilläkin maalattu yhtä ja toista tänä syksynä... Se mua vaan joskus karmii, kun näkee joittenkin maalaavan ihan perintökalleuksiakin valkoisella. Saattaa kaduttaa myöhemmin. Minä olen maalaillut vaan ihan mäntykalusteita, jotka aiemmin ostimme hirsitaloon, jossa asuimme 15 vuotta sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En myös menis maalaamaan esim. tota vanhaa husgvarna pöytää. Kyllä kans itseä on ihmetyttänyt kun maalataaan ne perintökalut tms. Meilläkin on näitä isännän tekemiä kalusteita jotka nyt sit ovat pikkuhijaa saaneet uuden värin. Seuraavaksi ehkä olis työn alla tollanen mäntyinen ns. apteekkarinlipasto.

   Poista