Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

lauantai 23. marraskuuta 2013

Lauantaiehtoon näpertelyä

En olekkaan pitkään aikaan tehnyt mitään noista kahvipusseista joita on kertynyt jo jonkin verran. Ja vielä kun eräässä facebookin kahvipussi -ryhmässä tartui haasteeseen tehdä jokin kahvipussi työ joten ajattelin tehdä jotain uudenlaista mitä ennen en ole tehnyt. Nuo muutamat mitä olen tehnyt niin olen taitellut ja ommellut ne päät yhteen. Kova homma siinäkin on jote päätin nyt kokeilla vinopunontaa ja silittämällä ne kahvipussit kiinni toisiinsa. Vain ne sisäpuolet tarttuu toisiinsa kiinni ja piti olla varovainen ettei silitysrautaan tartu sitä sisäpuolista osaa. Ja sit kun ne oli silitetty muutama yhteen et tulis sopivan mittaiset pätkät kun aloin niitä sit leikkaamaan. Leikkurilla olis pitänyt leikata niin olis saanut suoremmat. En kyl ensin tuntunut millään käsittävän miten se vinopunonta lähtee ja se sit auttoi kun teippasin muodon sinne pohjaan maalarinteipillä malliksi. Ja kun nuo kahvipussit oli silitetty toisiinsa niin niistä tuli myös taipuisat. Sekä ei niin jämäkkä kuin taittelemalla kun onhan tuo vaan kaksinkertainen kun taittelemalla tulee 4-kertainen.
Mutta tehty on ja olen tyytyväinen. Nyt saa koriin laittaa pöydällä lojuneet mun lääkkeet, D-vitamiinit, gefilus-tabletit.
Meni se lauantai ehtoo ton väkertelyssä ja aamulla sen sit päättelin.
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Alkuvaikeuksien jälkeen tuli käytännöllinen koppa.

   Poista
 2. Tosi hieno on joo, mulla ei kyllä onnistu tää kahvipussi-homma ollenkaan. Sulla on tuokin taito :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on niissä vaan hommaa, ei usein noita viitsi kyl tehdä.

   Poista
 3. Hieno on..mulla olis tuolla myös odottelemassa kahvipussit että saisin kursittua niistä kokoon jonkinmoisen halkokorin :) saattaa että kotvasen kestää ennenkuin se on valmis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauan kesti ennenku tuonkin sain aloitettua. Se paloista koottu kori niin sellasta tarttis kokeilla vielä.

   Poista