Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

tiistai 6. joulukuuta 2016

Tähti askarteluja

Ihana vapaapäivä melkein keskellä työviikkoa. Muistelin et mulla on rulla tapettia jäänyt joskus olohuoneen tapetoinnista. Ja sit pikku googlailun jälkeen päätin tehdä tällaisen tähden. Sakarat kiinnitin toisiinsa kaksipuoleisella teipillä. Muuten tuon ristikon kiinnitin puikkoliimalla. Ohjeen löysin TÄÄLTÄ




Tällainen lumiukko paperihaitari tonttuineen on meidän eteisen pöydällä. Tää lumiukko ei ole tehty Tilda -kirjan ohjeilla vaan tän ohje löytyy kirjasta Lämmin Joulu. Pohjalla on pieni pussukallinen koristekiviä (kaikkea kun tulee säästeltyä ;) ) että pysyy lumiukko tukevasti pystyssä. Nuo haitaritontut löysin jokin aika sitten kirppikseltä. Niitä on tullut osteltua kirppiksiltä jo jokunen.


Eteisen pöytä on myös kenkähylly. Isäntä tänkin on joutunut tekemään mun suunnitelmien mukaan.  Nyt kengät mahtuu kahteen tasoon ja vielä alimman tason allekkin. Eivät sit loju sikin sokin. Ehkä tuo hiukan tekee tän meidän pikkueteisen ahtaammaksi mut silti on jotenkin siistimmän näköinen. Ja saahan tuohon pöydälle sit aina jotain esille.
Tuossa vasemmalla yläkulmassa näkyy sähkökaappia. Siiihenkin on suunnitelmissa jonkinlainen ovi.
 


1 kommentti:

  1. Kaunis tähti. Tulispa kokeiltua. Ei kai se ole kuin viitseliäisyydestä kiinni.

    VastaaPoista