Sikses Kivoi

Sikses Kivoi

torstai 17. joulukuuta 2015

Lapaset huovutettu

Aiemmassa postauksessani kerroikin kuvan kera Joki -langasta kudotuista lapasista. Silloin niitä ei oltu vielä huovutettu koneessa. Eli tässä kuvaa millaset sit tosta väristä tulivat. 
Ja tässä vielä kuvaa ennen huovutusta.


Nyt on tullut taas niin paljon kudottua et täytyy pitää taukoa ja odotella et loma alkais joulun jälkeen niin kutoo sit taas. Kädet ovat olleet taas niin kipeät, sormet, ranteet. Mut tuskin ihan pelkästään kutomisesta ovat kipeäksi tulleet vaan tuo työ mitä teen niin on pelkkää puristelua ja painelua.Työpäivän jälkeen ei oikein kengännauhojakaan saa kiinni, ei oikein sormet enää taivu. Päivän aikanakin ovat niin kipeät et hammasta saa purra ettei koko aikaa valittais. Mut nyt kun jaksaisi vielä muutaman päivän töitä tehdä niin sit alkaa loma. 
Mut kyl tuo kutominen sellasta koukuttavaa puuhaa on. Nytkin aina välillä katselee sinne lankakoriin päin ja miettii mistä langasta tekis mitäkin. Ja sit taas muistaa ai niin se tauko. 


2 kommenttia:

  1. Kutominen ON koukuttavaa puuhaa, ei sille mahda mitään. Minulla on oikea käsivarsi niin jumissa ja kipeänä, että luultavasti olisi paras pitää taukoa kutomisesta. En tiedä, mistä se kipeäksi on tullut, mutta kutominen ei kyllä tilannetta helpotakaan. Jos muutama lepopäivä ja sitten taas...

    VastaaPoista
  2. Pari lepopäivää voi auttaa.

    VastaaPoista